6 Volvo Motorsystem Service Erfordras 2023

Posted on

Volvo motorsystem service erfordras

Volvo Motorsystem Service Erfordras. Efter några samtal fick jag reda på att man måste läsa av koden för att få reda på vad som hände. Det kan hålla i sig allt ifrån 1 dag till en vecka, tills det försvinner någon/några dagar, och kommer sedan tillbaka igen.

V50 2.0D motorsyst. service erfordras och felkod P2263
V50 2.0D motorsyst. service erfordras och felkod P2263 from www.jagrullar.se

Nu förstår jag också att ni tänker att de inte är någon mening med att spåna i vad det kan vara, men volvo tar 1000 kr för att kolla vad som är fel då det är deras standard på felsökning. Jag skulle kunna tänka mig att den tar lite tjuvluft någonstans, för ibland känns den lite småryckig, men den stannar inte eller så för det är knappt märkbart./camilla. Efter några samtal fick jag reda på att man måste läsa av koden för att få reda på vad som hände.

Det Kan Hålla I Sig Allt Ifrån 1 Dag Till En Vecka, Tills Det Försvinner Någon/Några Dagar, Och Kommer Sedan Tillbaka Igen.

Var ute och körde på motorvägen när plötsligt motorsystem service erfordras tänder sig i displayen på instrumentpanelen + en orange triangel. Efter ca 30 mils körning tändes ett meddelande: Stick en in stripe eller liknande och kolla att den blir fuktad.

Official Post From Mackans Garage.

Volvo v70 motorsystem service erfordras #952600. • hur yttrar sig felet? En ledtråd är ju säkert om du vet körsträcka och när filtret senast byttes, därtill att du skulle kunna kontrollera att den har additiv i additivtanken (sitter mitt i bilen vid bakaxeln ungefär).

Vid Motorproblem Försök Att Ange Vad Du Har För Motor I Bilen.

Hei, idag når jeg fyra opp bilen kom det opp en melding jeg ikke likte. Märker ingen skillnad med bilen. Funka helt fint igår, var kanskje litt varm når jeg stoppa den igår, men ikke drit varm.

Volvo V70 Nach Displaymeldung Motorsystem Wartung Dringend Motorschaden Wegen Zahnriemenriß 14 Volvo S60, S80, V70 2, Xc70, Xc90 Forum Xc90 D5 Parkhilfe Wartung Erforderlich 22 Volvo S60, S80.

V50 motorsystem service erfordras #1093729. Den meldinga kommer og går hele tida og tidvis effekt reduksjon. Efter några samtal fick jag reda på att man måste läsa av koden för att få reda på vad som hände.

Kopplade I En Felkodsläsare I Bilen Idag Men Den Sa Att Det Inte Fanns Några Felkoder, Trots Att Lampan.

• modifikationer på bilen är bilen trimmad/modifierad på något sätt? Jag får nog ta bilen till volvo, så att de får kolla felkoden i alla fall. We use cookies to improve your experience using this site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *