12 Vildsvin Innanlår Recept Gryta New

Posted on

Vildsvin innanlår recept gryta

Vildsvin Innanlår Recept Gryta. Tillaga innanlår satsa på en fin viltstek i påsk, gärna innanlåret som är finaste steken på låret. Stek i olivolja innan du klickar i tomatpurén.

Inspiration Svensktvildsvinskott
Inspiration Svensktvildsvinskott from svensktvildsvin.se

Njut av härliga långkok fast du inte har tid att stå vid spisen, för den här smarta grytan sköter sig själv! Skiva moroten i 1 cm stora skivor, hacka vitlöken. Låt sjuda i 10 minuter.

Bryn Köttet I Smör I En Tjockbottnad Gryta (Ej Oemaljerad Järngryta;

Njut av härliga långkok fast du inte har tid att stå vid spisen, för den här smarta grytan sköter sig själv! Skär vildsvinsköttet i mindre grytbitar. Koka ur pannan med balsamvinägern och låt sjuda i ca 30 sekunder, häll sedan vätskan över köttet.

Skala Och Skär Morötterna I Bitar.

Fräs detta helt kort innan du häller på vinäger och tomater. Skiva moroten i 1 cm stora skivor, hacka vitlöken. Låt smöret tystna innan du lägger i steken i stekpannan.

Stek Köttet/Steken Noga Runtom Till En Riktigt Fin Stekyta.

Låt sjuda i 10 minuter. Bryn steken i mycket smör, lite olja, salt och vitpeppar. Lägg över alltsammans i en stekgryta.

Skiva Under Tiden Svampen, Hacka Lökarna Grovt Och Skiva Moroten.

Tillsätt chilisås och pudra över vetemjölet och rör om så att det blandar sig med köttbitarna. Finns mikrober ska de inte spridas vidare. Bryn även morot, lök och selleri och lägg över i grytan.

Från Gräddiga Kycklinggrytor Till Heta Chiligrytor − Här Är Våra Recept På Grytor.

Häll på marinaden och tomatpurén. Vi hoppas att du ska få inspiration till många härliga middagar. Späd med vattnet och smula ner buljongtärningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *