9 Varmrökt Lax Recept Pasta New

Posted on

Varmrökt lax recept pasta

Varmrökt Lax Recept Pasta. Skala och finhacka lök och vitlök. Koka pastan och häll av vattnet.

Laxpasta med fänkål & sparris
Laxpasta med fänkål & sparris from www.korshags.se

3 tillsätt vin och koka upp, låt koka en liten stund innan du adderar grädden. Varva pasta, grönsaker och lax på ett stort fat. Fräs hacket ca 2 min i olja i en tjockbottnad kastrull.

Varva Pasta, Grönsaker Och Lax På Ett Stort Fat.

Smält 1 msk smör och blanda med citronsaft. Låt sjuda ca 5 minuter, rör om då. Bjud på krämig laxpastasås med grädde, citron, pesto, spenat eller saffran.

Tillsätt Spenaten Och Rör Tills Den Är Mjuk.

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala och finhacka lök och vitlök. Tillsätt den nykokta pastan, ta hellre av pastan en minut för tidigt och låt den bli.

Vänd Ner Smöret I Pastan Tillsammans Med Dill, Sparris Och Lax.

En riktigt god laxpasta blir en perfekt middag för hela familjen. Blanda den med dillen och hälften av dressingen. Ansa och skiva fänkålen och fräs den i 1/2 msk smör.

Lyxig Pastasallad Med Varmrökt Lax Och Olika Grönsaker Såsom Paprika, Squash Och Rädisor.

Vänd ner spenaten i pannan med tomaterna och blanda runt snabbt, salta och peppra och dra av från värmen. Här har vi en snabb men även lyxig och smakrik purjopasta. Fräs hacket ca 2 min i olja i en tjockbottnad kastrull.

Koka Pastan I Saltat Vatten Enligt Anvisningar På Förpackningen.

Fräs på tomaterna och vitlöken i olja på medelvärme i en stekpanna. Krämig purjopasta med varmrökt lax. Tillsätt ärterna och låt dem steka med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *