20 Varför Män Är Otrogna 2022

Posted on

Varför män är otrogna

Varför Män Är Otrogna. Forskare har funnit en länk mellan otrohet och vissa fysiska egenskaper. Amerikaner är såååå dubbelmoraliga och allt sägs för att bli mera populär…han är inte ångerfull.hahaha, lovar att han skryter med detta bland sina närmaste killpolare.jag tror det inte heller handlar om vilja att sprida sin säd…utan det handlar delvis om ”bekräftelsebehov”…men jag köper det som säger om att det är mycket vanligare att män gör det…kan bara skylla på en.

Detta kön är mest otrogen Hänt
Detta kön är mest otrogen Hänt from www.hant.se

De har alltid snygga fruar och kreativa roliga jobb och de har världens ögon på sig, ändå gör de det. Han är rädd för att bli gammal och kastar sig in i en affär för att bevisa att han fortfarande är attraktiv. Många av dem som är otrogna försöker skapa känslan av styrka, samhörighet (eller illusionen av en sådan), bekräftelsenäring eller någon slags lättnad i det som de upplever som vardagsgråhet genom sex.

Detta Innebar Att Personerna Kände En Osäkerhet Över Huruvida De Befann Sig I Ett Förhållande Den ”Rätte” Personen.

Varför är extremt kända män extremt otrogna? De har alltid snygga fruar och kreativa roliga jobb och de har världens ögon på sig, ändå gör de det. Det är till exempel är större risk (eller chans) att män med större testiklar och högre testosteronnivåer är otrogna [1].

Kvinnor Verkar Alltså Inte Vara.

Jag har ju lovat er mina noteringar som singel. Amerikaner är såååå dubbelmoraliga och allt sägs för att bli mera populär…han är inte ångerfull.hahaha, lovar att han skryter med detta bland sina närmaste killpolare.jag tror det inte heller handlar om vilja att sprida sin säd…utan det handlar delvis om ”bekräftelsebehov”…men jag köper det som säger om att det är mycket vanligare att män gör det…kan bara skylla på en. Trots att de flesta anser att det är moraliskt fel, och själva inte skulle acceptera att bli bedragna, visar forskning att 25 procent av alla gifta män och 20 procent av alla gifta kvinnor är otrogna någon gång under sitt äktenskap.

En Annan Orsak Till Otrohet Kan Också Vara Orealistiska Förväntningar På Hur Ett Förhållande Ska Vara;

Det slutna hjärtat ser människor och sex som två separata enheter. Män är rent generellt mer intresserade av att vänstra för vänstrandets skull än kvinnor. Flera män jag pratat med vars flickvänner varit otrogna, hade ofta sex med sina flickvänner medan affären pågick.

Jag Kommer Ofta På Mig Själv Med Att Tänka:

Ja det är väl en fråga som det inte finns något bra svar på. Detta beror i huvudsak på att män har betydligt mer testosteron i kroppen, vilket är det hormon som skapar en stark sexuell drivkraft. Att hon vill vara nära dig i soffan eller i sängen.

Men Det Står Helt Klart Att En Impulsiv Otrohet Beror På Att Något Är Allvarligt Fel I Den Fasta Relation.

Denna gång tänkte jag vidröra ämnet ”otrogna snubbar”. Vi kan ha sex utan känslor inblandade, vi är ganska bra på att hålla isär sex och känslor om det är nödvändigt. Men för att män som är otrogna är dumma i huvudet kanske?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *