8 Valpar Till Salu Halland 2022

Posted on

Valpar till salu halland

Valpar Till Salu Halland. Vårt eget avelsråd svarar på frågor och hjälper dig med tips och råd ang. Christoffersson berndt inge täppanvägen 5 30575 getinge telefon:

Papillon valpar till salu Köpahund.se from www.skk.se

Lindström calle uppfödaren har ej medgivit att personuppgifter visas på internet 1 hane till salu, 0 tikar till salu. Välkommen att öppna upp dörren till ett fantastiskt fint och välskött hem, här går utmärkt att flytta in i precis som det är!

Sänkt Pris Säljes I Halland 117 Annonser.

5 hanar till salu, 3 tikar till salu. Både rashundar och blandraser går att hitta på annonssidor som vovve.net och andra annonssidor som till exempel blocket och citiboard. Det finns även rasklubbar och kennelorganisationer som lägger upp hundar.

5 Hanar Och 2 Tikar.

Vårt eget avelsråd svarar på frågor och hjälper dig med tips och råd ang. Välkommen till köpmansgatan 4 och denna fräscha 2:a högst upp i fastigheten redo att flytta in i. Chihuahua valpar valp tik hane kennel uppfödning halland, fjärås, hallands län, sweden.

Drakin Aurelia Förlanda Hultåsväg 563 43975 Fjärås Telefon:

Vissa önskar en fastighet med hus och ekonomibyggnader, andra önskar köpa ren skog och/eller åkermark. Chihuahua valpar valp tik hane kennel uppfödning halland, fjärås, hallands län, sweden. Valpar till salu halland från alla köp & sälj marknader i sverige.

Christoffersson Monika Täppanvägen 5 30575 Getinge Telefon:

Halland uppfödaren planerar valpkull, ta kontakt för mer information. Läs mer om hundrasen tax. På ludvig & co fastighetsförmedling har vi alltid många fastigheter till salu.

Noa Vid Vattnet Som Rinner Längs Åvikens Kennel.

Välkommen att öppna upp dörren till ett fantastiskt fint och välskött hem, här går utmärkt att flytta in i precis som det är! Hundstallet är en sådan organisation. Totalt 10 valpar i valpkullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *