Vad Kostar Det Att Skicka Rek Brev

Posted on

Vad Kostar Det Att Skicka Rek Brev. Paketet gäller en retur av en vara köpt på ebay, och betalade då med paypal. Tidigare låg brevporto inom sverige på 11 kronor för upp till 50 gram.

Rekommenderat brev (REK)
Rekommenderat brev (REK) from www.postguiden.se

Värde upp till 10 000 kronor och max vikt 2 kg. Paketet gäller en retur av en vara köpt på ebay, och betalade då med paypal. När du ska skicka och lämna över ditt paket eller gods till oss är det viktigt att du packar det ordentligt först.

Om du ska skicka rek brev 2 000 istället vilket ansvarar om till 2 000.

Du betalar enkelt din bokning med kort eller faktura. Har skickat ett paket i retur som rek. Ersättningen beräknas på innehållets värde.

När du bokat får du en etikett och ett kvitto.

Ett frimärke kostar 12 kr. Responsibility up to 50,000 kr (+56 kr) cash on delivery (+135 kr) company delivery before 17:00 next weekday (205 kr). Man behöver även ett bokningssystem för att skapa edi och frakthandlingar.

Värde upp till 10 000 kronor och max vikt 2 kg;

Alla priser anges i sek, momsfritt, om inte. Du kan skicka innehåll med rek men ett värde på upp till 5 000 kronor eller rättare sagt det är den högsta ersättning du kan få om brevet blir skadat eller går förlorat. Det enklaste sättet att ta reda på tullsatsen är genom att kontakta tullverket.

Tänk på att mäta och väga med ytteremballaget.

För ett par dagar sedan postade jag ett kuvert till göteborg. Skicka rekommenderat brev med posten (rek) om du behöver skicka nånting viktigt eller värdefullt, bör du skicka detta som ett rekommenderat brev, eller rek, som det också kallas. Svaret är ja, men som vi ska se kan vissa adresser medföra en aningen högre kostnad.

Om du skickar ett brev med för lite porto ser.

Det enklaste sättet att skicka brev och kort till utlandet är att använda utrikes fixvärdemärk. En skillnad är även att ett rekommenderat brev hanteras för hand hela vägen från avsändaren. Frankering för ett rek med vanliga frimärken är (2014) 70 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *