Vad Kan Man Skicka Som Brev

Posted on

Vad Kan Man Skicka Som Brev. Skriv personens namn och personnummer, om du kan det, på kuvertet med brevet du vill skicka. Brev du kan skicka brev som vykort, i kuvert eller som rulle.

Praktikanten Isac Calmroth och vår brevbärare Bosse
Praktikanten Isac Calmroth och vår brevbärare Bosse from www.postnord.se

Första delen är de vanliga kontaktuppgifterna. Ett rekommenderat brev ”rek” lämnas bara ut till mottagaren mot kvittens och mot uppvisande av legitimation. Lägg kuvertet i ett annat, yttre, kuvert och skicka det till:

Första delen är de vanliga kontaktuppgifterna.

Det är ju ett klassiskt knep för att skicka brev om man är för snål för att köpa frimärke, skriv mottagaren som avsändare. En skillnad är även att ett rekommenderat brev hanteras för hand hela vägen från avsändaren. Därefter följer vanligtvis 3 olika paragrafer som ser lite olika ut.

Vad kan man skicka som brev :

Du kan välja att antingen fästa valörfrimärken med ett totalt portovärde av minst 12 kronor på kuvertet. Skicka ej som rekommenderat brev, postpaket kontant, postpaket inrikes. Hittar du inte brevet där kan du skicka en anmälan till pts.

Om du köpte dina valörfrimärken för ett tiotal år sedan var priset per frimärke 6 kronor.

Kan man skicka en skokartong som brev. För att ändra villkoren i ett anläggningsarrende måste avtalet först sägas upp. Ska jag skicka mitt cv som pdf?

Vi kan ta ett exempel:

Ett personligt brev med arbetshistorik, detaljer om familjeförhållande, hälsa och ålder är därför helt ointressant. För brev gäller max 2 kilo och att längd + bredd + tjocklek tillsammans är max 90 cm gällande porto för brev så hittar du det på denna länk portotabell för brev inrikes 2015 Om du skrev avsändaradressen på baksidan så ska brevet skickas tillbaka om jag inte missminner.

Lägg kuvertet i ett annat, yttre, kuvert och skicka det till:

Vad får rek inrikes innehålla? Välj storleken på ditt kuvert, sedan väljer du vad du ska skicka och slutligen hur många. Ja, hur många frimärken behövs egentligen till brevet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *