Ursvik Kök Och Bar Meny

Posted on

Ursvik Kök Och Bar Meny. Vegetarisk gryta, med jämtlandsärtor, gråärtor och rättviksärtor, serveras med smetana och bröd. Marinerad lammytterfilé från grillen med gurkhali grillsås eller.

Om Oss
Om Oss from www.ursvikskokobar.se

Den cirkelformade restaurangen som avslutar huset är något alldeles speciellt. Älggulasch, älgkött från hede med smetana och bröd: Färskost med exotiska grönsaker och fyllda degknyten med himali chutney.

Första veckan på det nya året & perfekt anledni.

Med fönster i cirkel flödar ljuset in från alla håll och skapar en skön atmosfär av rymd och ljus. Den cirkelformade restaurangen som avslutar huset är något alldeles speciellt. Vi har en varierad och bred meny vilket garanterar att det finns något för alla på matéo’s.

På fredagarna bjuder vi på en lite finare efterrätt.

I dagens lunch ingår lättöl, kolsyrat vatten eller måltidsdryck att dricka till, hårt bröd & smör, kaffe, te & kaka till efterrätt. I lunchbuffén ingår varm och kall rätter, läsk, fika och soppa. Här finns även en bar och loungedel.

Rättviks bar & kök is on facebook.

© gc kök & bar 2022 • torget 196 30 kungsängen • tel: Rotebergsvägen 3, 192 78 sollentuna. Middagstips hos oss denna helg:

Känn er som hemma och låt er förflyttas till libanon och dess enastående matkultur.

Middagsmenyn serveras från 17 och framåt. Gnocchi på öländsk potät med brynt smör, charlotten, äpple och. Vi rekommenderar dig att blanda friskt, varför inte beställa in två mindre rätter, eller om ni är flera i sällskapet så går det alldeles utmärkt att beställa in.

Däremellan serverar vi en eftermiddagsmeny, som består av ett urval av våra klassiker.

Vegetarisk gryta, med jämtlandsärtor, gråärtor och rättviksärtor, serveras med smetana och bröd. Vi är en restaurang i kungsängen, stockholm. Vår meny varieras ständigt och följer årstiderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *