5 Torskrom På Burk Recept Lates

Posted on

Torskrom på burk recept

Torskrom På Burk Recept. Drag åt sidan och låt svalna i sin lag.u000bu000b 3. Skulle inte tro att det är så värst många av dagens ungdomar som ätit detta.

Recept Smørrebrød Stekt torskrom
Recept Smørrebrød Stekt torskrom from recept999.se

När den har svalnat helt, tar du bort höljet försiktigt,(det går utmärkt att låta höljet sitta kvar, det är en smaksak), skivar. Sänk värmen innan det börjar koka. Låt koka 10 minuter och smaka av med salt och vinäger.

Smaka Av Och Tillsätt Eventuellt Extra Citron.

Idag efter långpromenaden i snöyran blev det smørrebrød med stekt torskrom. Jag har valt torskrom på burk men det går lika bra med färsk torskrom. Skulle inte tro att det är så värst många av dagens ungdomar som ätit detta.

Kokaihop Är Sverige Största Community För Hemmakockar.

Idag är det främst torskrom i form av kaviar på tub som vi äter i sverige. Vi fick ofta det på fritids, och stekt panerad torskrom med potatis, hollandaisesås och ärter är en riktig höjdare! Lägg brödet i en matberedare tillsammans med löken, vitlöksklyftan och torskrom.

Du Kan Även Tillaga Inkokt Torskrom Genom Att Låta Rommen Sjuda I Omkring 5 Minuter.

Koka en court boullion med grönsakerna, en liter vatten, rödvinsvinäger samt kryddorna. Sedan serverade man detta med citron och kokt potatis och gröna ärtor. När den har svalnat helt, tar du bort höljet försiktigt,(det går utmärkt att låta höljet sitta kvar, det är en smaksak), skivar.

Sänk Värmen Innan Det Börjar Koka.

Blanda i svartpeppar, citronjuice och hälften av olivoljan. Den stektes i smör och serverades ihop med potatis och grönsaker. Koka en court boullion med grönsaker, en liter vatten, rödvinsvinäger samt kryddorna.

Sätt På Ett Lock Och Värm Mycket Försiktigt.

Mrsc 17 september 2010 skrivet av mrsc den 16 sep 2010 Drag åt sidan och låt svalna i sin lag.u000bu000b 3. Efter att du tillagat rommen kan du antingen äta den direkt med lite majonnäs på en smörgås eller vända den i lite mjöl för att senare steka upp den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *