5 Tjänsten User Profile Service Misslyckades Med Inloggningen 2025

Posted on

Tjänsten user profile service misslyckades med inloggningen

Tjänsten User Profile Service Misslyckades Med Inloggningen. Har relativt nyligen skaffat windows vista home premium och när jag idag skulle logga in på operativet. Jag kan inte logga in i mitt konto pga :

Åtgärda felet "Userprofiltjänsten misslyckades vid from windowstofix.net

(jag har en hp 625 windows 7). Din användarprofil är troligen skadad och det är lite knepigt att åtgärda. Mån jul 06, 2009 3:00 pm.

När Jag Akriver In Mitt Lösenord Så Står Det:

Därefter hamnar jag på startsidan med alla användarprofiler. Tjänsten user profile service misslyckades med inloggningen. jag har precis installerat om windows 10 på min dator och har nu problem med att lägga upp nya användare. Monday, june 27, 2011 9:30 pm.

När Jag Ska Logga In, Så Står Det:

Tjänsten user profil service misslyckades med inloggningen något tips hur man fixar det? Får felmeddelandet tjänsten user profile service misslyckades med inloggningen. Tjänsten user profile service misslyckades med inloggningen klicka på mina tjänster;

Gäller Både Vanligt Och Felsäkert Läge.

Det går inte att läsa in användarprofilen. och sedan står det att jag loggas ut. När jag ska logga in på min användare står det så här tjänsten user profile services misslyckades med inloggningen. Tjänsten user profile misslyckades med inloggningen.

Det Går Inte Att Läsa In Användarprofilen Försöker Skapa Flera Användare I Windows 10 Home Edition 64.

Tjänsten user profile service misslyckades med inloggningen. Inlägg av fladdan » ons jan 20, 2010 5:07 pm hej! När jag försöker logga in med någon av de nya användarna få.

Jag Kan Inte Logga In I Mitt Konto Pga :

Tjänsten user profile service misslyckades med inloggningen. Inlägg av emelie932 » ons jan 20, 2010 2:17 pm tja. Låter som det är problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.