12 Tilltugg Till Glögg Recept Lates

Posted on

Tilltugg till glögg recept

Tilltugg Till Glögg Recept. Här hittar du recept på goda drinkar och glögg till glöggfesten. Tilltugg till glöggen (glutenfritt) | mariesrecept.

Glöggfest 6 recept på tilltugg till glöggminglet
Glöggfest 6 recept på tilltugg till glöggminglet from www.pinterest.com

Ca 20 stycken 200 g färska dadlar ca 20 sötmandlar 1 paket skivad bacon, 140 g gör så här 1. Här finns också snabbfixade tilltugg som passar extra bra till söt och kryddig glögg men även till cava och prosecco eller rosébubbel. Tilltugg till glöggen (glutenfritt) | mariesrecept.

Här Finns Också Snabbfixade Tilltugg Som Passar Extra Bra Till Söt Och Kryddig Glögg Men Även Till Cava Och Prosecco Eller Rosébubbel.

Där kärnan har suttit trycker jag i en sötmandel. Dadel igen, ta bort kärnan och fyll den med chèvreost som mosats ihop med lite naturell crème fraiche och en smula rosmarin. Här hittar du recept på goda drinkar och glögg till glöggfesten.

Man Krossar Pepparkakor Och Blandar Det Med Ädelosten Så Det Blir En Bra Smet Att Bredda Ut På Tunnbrödet.

Blanda gärna salta snacks och små sötsaker så det finns något för alla smaker. Servera tilltuggen på tandpetare, enkelt och perfekt vid mingel. Rulla sedan tunnbrödet på bredden, alltså den längsta sidan ska man rulla.

Bjud Vännerna På Glöggfest Med Brända Mandlar Och Pepparkakscheesecake.

Till 600g saltrostade nötter och frön 200g sötmandel Linnéa har gjort ett recept på fantastiskt goda saffransplättar som passar perfekt som tilltugg till glöggen och kan göras i förväg. Tilltugg som passar till glögg vad passar egentligen att servera till glögg?

10 Enkla Tilltugg För Ett Glammigt Glöggmingel.

Vad sägs om pepparkakor med grönmögelost, några oststänger med sesamfrön, pepparkaksgrissini eller lite god fudge. Det är alltid roligt att ställa fram några olika sorters tilltugg och förhoppningsvis hittar dina gäster en eller flera rätter. Tilltugg till glöggen (glutenfritt) | mariesrecept.

Lussekatter Och Pepparkakor Är Klassiker, Men Det Finns Mycket Annat Gott Man Kan Bjuda På.

Läs mer julsnittar med krämig röra på. Fikon blir underbart goda när de får gotta till sig i ugnen tillsammans med. Sältan i bacon och sötma i dadlar är klassisk god kombination som passar utmärkt till glögg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *