13 Tena Inkontinensskydd För Män 2023

Posted on

Tena inkontinensskydd för män

Tena Inkontinensskydd För Män. Den unika skålformen ger hög läckagesäkerhet och kroppsnära passform. I den här videon visar vi hur lätt det är att använda tena men inkontinensskydd och hur de hjälper dig att.

TENA Fix Cotton Special Fixeringsbyxor för inkontinens from www.tenabutiken.se

Ad gratis versand in 24 h bereits ab 20€. Tena men absorbent protector level 1 är ett effektivt och bekvämt skydd för män med litet droppvis urinläckage. Inläggen finns i 4 olika nivåer och är engångsförpackade.

Produkten Har Fixeringtejp På Baksidan Och Kan Fästas Direkt I Kalsongen.

Välj tena men engångskalsong active fit & premium fit, storlek large för medelstora till stora urinläckage. Ad suche bei uns nach tena. Välj tena men nivå 3 för medelstora urinläckage.

Inläggen Ger Skydd, Diskretion, Komfort Och Förhindrar Besvärade Lukt.

Tena comfort normal är ett bekvämt skålformat inkontinensskydd för personer som behöver en inkontinensprodukt med hög absorptionsförmåga och som vill fortsätta att använda bindor. Tena men absorbent protector level 1 är ett effektivt och bekvämt skydd för män med litet droppvis urinläckage. Tena men absorbent protector level 3 är ett effektivt och bekvämt skydd för män med mindre till medelstort urinläckage.

Odourcontrol Förebygger Uppkomsten Av Oönskad Lukt, Så Att Du Alltid Känner Dig Fräsch.

Välj tena men nivå 1 & nivå 2 för små till medelstora urinläckage. Till skillnad från många andra vuxenblöjor har tena proskin slip ett mjukt textilliknande material med kroppsnära passform och hög läckagesäkerhet vilket gör att det passar utmärkt vid nedsatt rörlighet eller vid byte i sängen. Tena men active fit pants | inkontinensbyxskydd för män.

Produkten Har Fixeringtejp På Baksidan Och Kan Fästas Direkt I Kalsongen.

Diskret inkontinensskydd med en design utformad efter den manliga anatomin. Tena men protective shield extra light tena men protective shield extra light i svart diskret design för droppläckage. Inläggen finns i 4 olika nivåer och är engångsförpackade.

I Den Här Videon Visar Vi Hur Lätt Det Är Att Använda Tena Men Inkontinensskydd Och Hur De Hjälper Dig Att.

Qualität & sicherheit aus deutschland. Diskret inkontinensskydd med en design utformad efter den manliga anatomin. Urinläckage och en aktiv livsstil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *