2 Telefon Appen Borta Iphone 2024

Posted on

Telefon appen borta iphone

Telefon Appen Borta Iphone. Lyckligtvis kan du ladda ner appen igen från app store. Tryck på radera app om du vill radera den från iphone.

kraków włochy autokar palog.site from palog.site

Om du är säker på att de är helt borta är det troligt att de vanligtvis raderas av misstag. Om du tyckte denna videon värdefull, ge den gärna en. Radera appen genom att trycka på i det övre vänstra hörnet.

Tryck På Radera App Om Du Vill Radera Den Från Iphone.

Har du rootat din telefon? Kolla under inställningar > program/appar > alla. Tryck på och håll ned appen.

Den Ska Normalt Sett Inte Gå Att Radera Helt, Vilket Betyder Att Du Nog Har Råkat Flytta Ut Den Och Bara Behöver Dra Tillbaka Den.

Tryck på på appen och tryck sedan på ta bort. Om du tyckte denna videon värdefull, ge den gärna en. Appar försvinner inte bara på egen hand.

Tryck På Ta Bort Från Hemskärmen.

Filer från itunes till iphone förs över genom att öppna itunes och välja vad du vill synkronisera till din enhet. Med samma tjänst som du i punkten ovan använder för att hitta telefonen när den försvunnit kan du även spärra mobilen. På en enhet med ios eller ipados trycker du på och håller ner appen.

Kort Beskrivningi Denna Videon Ska Jag Visa Dig Några Tips Och Trickas I Telefon Appen På Din Iphone!!

Kolla din launcher om meddelanden är dold där. Därför visas inte alternativet för att ta bort appen. Det gör att jag måste söka efter appen varje gång jag ska öppna den eller gå in via appstore och öppna den vägen.

Scrolla Längst Ned Och Peka På Nollställ.

Om appen inte börjar vibrera försöker du trycka mindre hårt. Om du swipar uppåt på hem skärmen så kommer alla program upp, när du kommit till den sidan med appar, så längst upp till höger har du tre små prickar på skärmen, klicka på dom/välj inställningar/knappen appar/välj knappen appar/använd/klart! Din ikon för telefon finns antagligen någonstans på din hemskärm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.