10 Svt Se Recept Fixar Festen 2020

Posted on

Svt se recept fixar festen

Svt Se Recept Fixar Festen. Det bakas, byggs, dekoreras och sminkas och allt görs av saker man redan har hemma. Skär i tunna bitar när den är fryst.

Roliga lekar till festen? Inspireras av Bäst i test från
Roliga lekar till festen? Inspireras av Bäst i test från from www.mabra.com

Kan bara ses i sverige. Festen utspelar sig under en enda lång sommarnatt i malmö. Det blir mycket david sundin.

Kan Bara Ses I Sverige.

Färgglada, roliga och lättlagade rätter och efterrätter för stora och små. Dante, amanda och carro fixar en helgalen kokobängfest. I centrum står sju ungdomar som alla befinner sig på festen.

Malin Klär Ut Och Sminkar Sig Till Den Onda Spelledaren Madjo.

Det blir en kväll där kärlek, vänskap och rykten står på spel och där hemligheter kommer upp till ytan. Dante bakar en sprakande energipyramidtårta och amanda bygger gardos zappare. Laga god mat för en billig peng.

Dante Bakar En Gyllene Vinnartårta, Amanda Skapar En Mustaschtävling Och Carro Blir Helt Enkelt David Sundin.

Rulla till en rulle med hjälp av plastfolie och lägg i frys. I fixarfesten fixar dante, amanda och carro världens roligaste fester. Streama fixarfesten på svt play.

Det Blir Mycket David Sundin.

Dante bakar en gyllene vinnartårta, amanda skapar en mustaschtävling och carro blir helt enkelt david sundin. Varje fest har ett tema från er tittares favoritprogram. Det blir mycket david sundin.

Fre 11 Mar 02:00 • 20 Min.

Fre 4 mar 02:00 fre 4 mar •. Skär i tunna bitar när den är fryst. Festen utspelar sig under en enda lång sommarnatt i malmö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *