4 Svt Recept Fråga Doktorn Hälsa 2024

Posted on

Svt recept fråga doktorn hälsa

Svt Recept Fråga Doktorn Hälsa. Ikväll kl 20 är det premiär i svt1 för fråga doktorn hälsa, ett systerprogram till populära fråga doktorn. Hur vet jag att jag sover tillräckligt?

Sofia Rågenklint nya Suzanne Axell i Fråga Doktorn MåBra
Sofia Rågenklint nya Suzanne Axell i Fråga Doktorn MåBra from www.mabra.com

Konsten att sova gott • 58 min. Hur vet jag att jag sover tillräckligt? Fråga doktorn samtalar om oro, sorg och tröst tillsammans med per höglund, psykolog, reyhaneh ahangaran, psykolog som jobbar med barn och unga, olle carlsson, präst, och doktor karin granberg.

Ätfönster, Blå Zoner Och Blodsocker • 58 Min.

Sonens ord blev en vändpunkt. ”ner i det mörkaste mörka”. Gå direkt till samlingssidan syntolkat gå direkt till innehållet gå direkt till sök.

Programmet Kan Bara Ses I Sverige.

Två frågor som kan bidra ett mer meningsfullt liv Kan jag äta så jag slipper ta medicin? Fråga doktorn har gjort succé på svt under 27 säsonger, så pass stor succé att konceptet nu gjorts i en ny tappning.

Medverkar Gör Artisten Sofia Jannok, Psykologerna Hanna Wallensteen Och Anna Bennich Och Doktor Karin Granberg.

Hur förändras min hälsa om jag dricker lite för mycket? Hur vet jag att jag sover tillräckligt? Fråga doktorn samtalar om oro, sorg och tröst tillsammans med per höglund, psykolog, reyhaneh ahangaran, psykolog som jobbar med barn och unga, olle carlsson, präst, och doktor karin granberg.

Fråga Doktorn Fakta Och Hälsotips Här Hittar Du Hälsoråd, Träningstips, Chattar, Nyheter Och Annan Aktuell Information Från Svt:s Fråga Doktorn Och Fråga Doktorn Hälsa.

Varför kan jag inte sluta snusa? Medverkar gör också lotfi khemiri, beroendeforskare och doktor. Det rörde sig om frågor som varför man går upp i vikt trots goda matvanor, eller om man kan äta.

Fråga Doktorn Samtalar Om Oro, Sorg Och Tröst Tillsammans Med Per Höglund, Psykolog, Reyhaneh Ahangaran, Psykolog Som Jobbar Med Barn Och Unga, Olle Carlsson, Präst, Och Doktor Karin Granberg.

Kan jag sova mig till ett bättre immunförsvar? Programmet kan bara ses i sverige. Måste jag ha sex för att må bra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *