2 Stekt Gösfile Med Potatis Recept 2022

Posted on

Stekt gösfile med potatis recept

Stekt Gösfile Med Potatis Recept. Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin. Servera med citronklyftor och t ex pressad potatis eller ris.

Gösfilé med brynt smör och gröna tillbehör
Gösfilé med brynt smör och gröna tillbehör from receptfavoriter.se

Servera med sås och pressad potatis. Torka eller skölj inte ur panna mellan varje stekning, det ger extra piff till såsen. Hos oss hittar du de enklaste av recept och tips på hur du steker gös på bästa vis!

Stekt Gösfilé 20 Min Ingredienser 700 G Gösfilé, Cirka 50 G Smör 2 Tomater, Stora 150 G Blandad Sallad 1 Gul Paprika 1 Citron, I Skivor 700 G Potatis Gör Så Här Smält Smöret I En Stekpanna, Gillar.

Lägg upp fisken och strö över hackade rödbetor, gräslök och kapris. Hos oss hittar du de enklaste av recept och tips på hur du steker gös på bästa vis! Ett magasin som funnits i över 50 år.

Lyft Upp Spenaten Och Låt Den Svalna Något.

Koka tillsammans ca 20 minuter. Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin. Stekt gösfilé med skinn som får nötig smak av brynt smör.

Har Du Hittat En Fin Gösfilé Som Du Vill Tillaga, Så Passa På Och Kika Bland Våra Recept På Gös.

Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stek gösen ett par minuter på varje sida, salta och peppra 4. Gösen är en abborrfisk som bland annat fiskas i våra stora insjöar. Getostgratinerad gösfilé med betor, nötter och honung.

Gösen Är En Svensk, Insjöfisk Som Är Himmelskt God Att Äta Med Exempelvis Potatispuré, Sockerärtor Och En Smakfylld Romsås.

Smörstekt vänergös med potatis och kantarellsås. Hetta upp smöret i en stekpanna tills det blivit gyllenbrunt. Här hittar du all inspiration du behöver för att tillaga gösfilén till perfektion, och lika goda tillbehör som faller hela familjen i smaken.

4 Portioner Tillagning 40 Minuter.

Servera med citronklyftor och t ex pressad potatis eller ris. Smörstekt gös med potatispuré, helstekt i ugn med rimmat fläsk eller stekt gösfilé med kantareller. Stekt gösfilé med vitvinssås och kokt potatis är en klassisk rätt som alltid passar gott till helgens middag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *