Städning Av Kök

Posted on

Städning Av Kök. Spraya väggarna och torka av med en trasa. Denna typ av städning är tänkt att göras minst en gång i veckan men mycket av sakerna på listan kan du göra varje dag.

Äkta wasabi from www.freakykitchen.se

Pt home heter numera pt professional. Kan en fönsterputsning kan ingå i storstädningen om du så begär det. Sätt tillbaka allt på sin rätta plats torka och desinfektera bänkytorna efter varje användning tvätta och rengör diskhon rengör spisen och stänkskyddet

Rengöra köksluckor med mönster som sagt så kan fett och smuts sätta sig i skåror och liknande.

Dammsugning och avtorkning av armaturer, ventiler, lister, snickerier, element. Rengör under skåp (om möjligt) och torkar av socklar. Storstädning kan liknas vi en enklare variant av flyttstädning som t.ex.

Rengöring av hyllor, skåp och lådor i förråd sker med rengöringsmedel och vatten.

I kök utför vi de generella momenten och dessutom. Oftast ingår nedanstående städmoment vid en storrengöring av kök. Använd dig av en spegel för att kunna se dörren även när du står och lagar mat.

För att underlätta flyttstädningen stockholmsom görs i köket är det smart att städa uppifrån och ner.

Nedan har vi skapat en checklista för en vanlig hemstädning som du kan använda dig av. Välkommen att besöka oss på: Kontrollera dock att ni har samma syn som städfirman gällande vad som ingår i storstädningen av ert kök.

Spraya väggarna och torka av med en trasa.

Du fyller en flaska med vatten och med ättika och du har den stående i ditt badrum. Denna typ av städning är tänkt att göras minst en gång i veckan men mycket av sakerna på listan kan du göra varje dag. Ättikan gör dels att svartmögel.

Diskhon kan rengöras med spray, diskmedel eller t.ex.

Storstädning är vad det låter, en större städning jämfört med normal veckovis städhjälp och hemstädning. Nedan följer några kökssysslor som du bör inkludera i din checklista. Diska med vanligt diskmedel, skölj i kallt vatten och torka sedan av med en handduk innan du sätter in dem igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *