10 Spetskål I Ugn Recept 2025

Posted on

Spetskål i ugn recept

Spetskål I Ugn Recept. Av lina sandén & frida olsson receptskaparna (15) antal portioner: Lägg kålklyftorna på en plåt med bakplåtspapper.

Rostad spetskål med citrus och frön Recept Unilever Food
Rostad spetskål med citrus och frön Recept Unilever Food from www.unileverfoodsolutions.se

Servera för sig själv eller tillsammans med kyckling eller fisk. Det går fint att göra på vitkål också! 45 minuter sätt ugnen på 200 grader.

Skär Spetskålen I 6 Klyftor Och Halvera Den Hela Vitlöken Med Skalet Kvar.

Servera för sig själv eller tillsammans med kyckling eller fisk. Lägg över kålen i en ugnssäker form. Missa inte att följa mig på instagram för daglig inspiration.

Dela Grönkålen I Mindre Bitar.

Klicka på smöret och ringla över olja och honung. Perfekt tillbehör till kött, fisk, fågel och vegetariskt. Lägg kålklyftorna på en plåt med bakplåtspapper.

Strö Över Rikligt Med Hackad Persilja.

Det går fint att göra på vitkål också! Ugnsbakad spetskål med knapriga nötter 4 portioner 50 min vegetariskt mjuk ugnsrostad spetskål toppat med krispiga söta hasselnötter. Skär spetskålen i 4 delar, marinera den med vegonade.

Du Sätter Ugnen På 200 Grader, Dela Din Spetskål Och Penslar På Olivolja, Salt, Basilika.

Spetskål i ugn med misogrädde. Billig enkel färsk för barn fräsch fullkorn gammaldags grön hemmagjord kall kladdig knäckig krämig krispig kryddig lätt lättlagat mild mjuk saftig snabb stark umami varm. Recept | spetskål i ugn thursday, 14 june 2018, 12:37 pm.

Sätt Ugnen På 225 Grader.

Något som jag har fastnat för just nu är spetskål som är ugnsbakad med massa olivolja, salt, basilika och vitlök. Här har vi ett väldigt enkelt recept på vitlöksmarinerad spetskål i ugn. Byt ut potatisen mot ugnsbakad kål!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *