10 Sötsur Sås Recept Som På Kinarestaurang Lates

Posted on

Sötsur sås recept som på kinarestaurang

Sötsur Sås Recept Som På Kinarestaurang. Någon som vet hur man. 1,5 dl socker 1,5 dl rödvinsvinäger 2,25 dl ananasjuice 6 msk ketchup 3 msk soya, kinesisk 1,5 krm vitlökspulver 3 msk potatismjöl 0,75 dl vatten till redningen 3 dl krossad ananas på burk 3 dl vattenkastanjer 3 dl skivade burkchampinjoner, avrunna 1,5 st grön paprika 1,5 st frityrolja, så mycket som behövs.

Bambi Kyckling i sötsur sås precis som på restaurang
Bambi Kyckling i sötsur sås precis som på restaurang from www.pinterest.com

Låt det koka upp under omrörning. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Jag brukar skära upp ett par kycklingfiléer som jag sedan steker upp och lägger ner i såsen.

Sök På Ingrediens Eller Recept.

Ibland tillverkas en sötsursås av ananasspad och ketchup. Hos oss hittar du recept på hur du tillagar kinesiska, sötsura såser av bästa klass! Receptet beräknas bli ungefär 0,8 liter sötsur sås.

Pressa Vitlöksklyftan Och Blanda Med Vattnet, Låt Stå I 10 Min.

22 ingredienser knapriga grönsaker och friterat fläsk är en vanlig rätt på kinarestauranger och inte så svår att laga hemma. Vi har samlat alla kinesiska såsfavoriter samlade på ett och samma ställe. Jag önskar verkligen att ni […]

Hela Familjen Älskade Verkligen Denna Rätt Och Den Blev Precis Som På Kinarestaurang!!

Till kyckling är det gott att blanda i ananasbitar och skivade vattenkastanjer i såsen. Detta är helt klart ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Och den smakar inte alls nyponsoppa.

Förslut Påsen Och Skaka Och Rör Om Så Att Mjölet Fördelar Sig På Alla Bitar.

Skulle jättegärna vilja göra en sådan sötsur sås som man får till ris på kinarestaurang! Någon som vet hur man. Nästa alla kinesiska restauranger gör sin egna sötsura sås.

Byt Ut Fläskköttet Mot Lika Delar Tofu Om Du Vill Ha En Vegetarisk Rätt.

Vispa samman urkärnad och hackad chili med ananasjuice, vinäger, tomatpuré och majsstärkelse i en skål. Vinägern i riktig sötsursås ska vara risvinäger. Kokaihop är sverige största community för hemmakockar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *