10 Sola Solarium Efter Tatuering 2020

Posted on

Sola solarium efter tatuering

Sola Solarium Efter Tatuering. Om man vill ha en snygg tatuering ska man ju helst hålla sin tatuering från solen, men de är ju föga troligt att man vill de jämt;) så när de gått ett bra tag (efter läkning plus lite mer) så kan man sola. Har du en tatuering i färg kommer det dessutom förändra färgen.

Kosmetisk tatuering,Microblading,Permanent makeup
Kosmetisk tatuering,Microblading,Permanent makeup from www.annastep.se

Tatuering, när kan man vara i solen efter? Det är lite beroende på vad du använder för tvål. I korthet kan man säga att det inte är att rekommendera att sola efter att man har tatuerat sig.

Under Dessa Dagar Är Det Viktigt Att Tatueringen Hålls Ren.

Endast du själv, med rena händer, får ta på den och då helst endast vid. Nu när sommaren snart är här tatuering solens strålar värmer är det viktigt att du tar hand om dig, dricker mycket vatten och alltid använder. Att sola efter att tatueringen läkt bör ske först efter regelbunden insmorning med solskyddsfaktor 50 eller högre för att slippa blekning.

Undvik Även Att Sola Solarium Samt Direkt Solljus På Tatueringen.

Så inget sol och bad (inte ens i egna badkaret) under helst två veckor efter att du tatuerats. När det gäller solning efter dessa två veckor är mitt råd följande: För din hud får färg under tatueringen.

Observera Att Du Inte Kan Använda Solskydd På En Läkande.

Det är lite beroende på vad du använder för tvål. Så här skyddar du din tatuering i en solarium eller när du sitter vid poolen i solen. Har aldrig täckt mina tatueringar när jag solar solarium.

Att Sola Efter Att Tatueringen Läkt Bör Ske Först Efter Regelbunden Insmorning Med Solskyddsfaktor 50 Eller Högre För Att Slippa Blekning.

I korthet kan man säga att det inte är att rekommendera att sola efter att man har tatuerat sig. Även en läkt tatuering är känslig för direkt solljus, så var noga med att alltid använda solskydd med hög skyddsfaktor (gärna spf 50) då du vistas i solen. Observera att du inte kan använda solskydd på en läkande tatuering!

Under De Första 4 Veckorna Bör Du Undvika Simning, Bastur Och Bad, Samt Att Sola Eller Besöka Solarium.

Undvik sol, bad och bastu under läketiden.gäller även solarium. Använd därför en hög solskyddsfaktor vid solning utomhus och täck helst över helt i solarium,så håller. I korthet kan man säga att det inte är att rekommendera att sola efter att man har tatuerat sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *