7 Smörja Tatuering Med Kokosolja 2023

Posted on

Smörja tatuering med kokosolja

Smörja Tatuering Med Kokosolja. När det gäller gamla tatueringar kan du smörja in dig med kokosolja precis som du skulle göra med lotion. Kokosolja, eller kokosfett, har länge varit hypat som rena hälsokuren.

Hannah Sjöström Ekologisk kräm att smörja tatueringen med
Hannah Sjöström Ekologisk kräm att smörja tatueringen med from www.naturligtsnygg.se

Finns i välsorterade matbutiker och hälsokoster men också här. Var noga med att smörja endast ett tunt lager och fortsätt att försiktigt. Kokosolja används som ett alternativ till salvor och fuktighetskrämer i procedurer för tatueringens eftervård, så du bör använda den på samma sätt som du skulle använda en antibakteriell aktuell produkt eller lotion.

Den Fuktar Huden Och Har Dessutom Antibakteriella Egenskaper.

Det kan vara dags att tänka om, menar flera forskare. Under tiden som din tatuering läker så ska du; Det färdiga tatueringsresultatet syns först till fullo efter det att den nya huden.

Kokosolja I Stället För Hudlotion.

Jag har läst på flera tatueringsforum att vanlig ekologisk kokosolja funkar utmärkt att skydda och smörja tatueringen med. Det färdiga tatueringsresultatet syns först till fullo efter det att den nya huden. Finns i välsorterade matbutiker och hälsokoster men också här.

Den Fuktar Huden Och Har Dessutom Antibakteriella Egenskaper.

I got a tattoo last year, just a small star on my arm. Jag har läst på flera tatueringsforum att vanlig ekologisk kokosolja funkar utmärkt att skydda och smörja tatueringen med. Fortsätt att smörja med en vanlig hudsalva efter dusch.

I Vår Hälsomedvetna Värld Med Kräme

Läs om smörja tatuering historiereller se smörja tatuering hur länge [2021] och igen smörja tatuering med kokosolja. Ta hand om tatuering så. Nu har jag svaret på den frågan.

När Din Tatuering Är Helt Torr Och Huden Börjar Kännas Stram Kan Du Smörja Tatueringen Med En Liten Mängd Kräm, Såsom Tattoo Defender After Ink Eller Hustle Butter.

När din tatuering är helt torr och huden börjar kännas stram kan du smörja tatueringen med en liten mängd kräm, såsom tattoo defender after ink eller hustle butter. Var noga med att smörja endast ett tunt lager och fortsätt att försiktigt. Så sköter du din nygjorda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *