5 Små Vita Bönor Recept 2021

Posted on

Små vita bönor recept

Små Vita Bönor Recept. Kung markattas ekologiska små vita bönor har en mild, nötig smak, en krämig konsistens och ett mjukt skal. Sallad med små vita bönor, avokado, tomat, fetaost och grönsallad.

Recept Minestronesoppa med savojkål och vita bönor from recept.allas.se

De ser ut som vanliga små vita bönor men har en lite rosaaktig ron och är lite mer ovala. Skär allt i mindre bitar. Sallad med små vita bönor, avokado, tomat, fetaost och grönsallad.

Späd Eventuellt Med Vatten För Tunnare Konsistens.

400 g kokta stora eller små vita bönor, på burk, bruttovikt. Men små vita bönor passar till mer än bara det; Blanda med finrivet citronskal vid servering.

Lägg Vita Bönor I Blöt Över Natten Och Koka Dem Sedan Enligt Anvisningen På Förpackningen.

Tillsätt sedan alla ingredienser och mixa till en slät smet. Välj bland mustiga böngrytor, bönbiffar och ljuvliga röror mm. Använd gärna i en vegetarisk chiligryta (chili sin carne) eller bara som de är tillsammans med en god olivolja.

Cannellinibönor Hittar Man Ofta Färdigkokta På Burk.

Prova detta recept om du vill laga enkel vardagsmat. Blanda med olivolja och salt. Mixa bönorna i en matberedare eller med stavmixer.

En Av Rätterna I Restaurang Djurets Vildsvinsmeny Med Fem Vildsvinsrätter.

Rosta i ugnen ca 30 minuter tills de är mjuka. Gör en god dipp genom att mixa avsköljda bönor med. Eller som lunchsallad eller lätt middag med ett gott bröd.

De Ser Ut Som Vanliga Små Vita Bönor Men Har En Lite Rosaaktig Ron Och Är Lite Mer Ovala.

Prova dem i salladen eller varför inte tillsätta dem till en kryddig gryta? Dessa bönor är också kända under namnet cannelini och används flitigt i det italienska köket. Vildsvinsytterfilé och saltad lagrad sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.