13 Slime Recept Med 2 Ingredienser Lates

Posted on

Slime recept med 2 ingredienser

Slime Recept Med 2 Ingredienser. Idag visar jag hur man gör slime med bara 2 ingredienser! Därför klassar vi receptet som både enkelt och billigt.

Göra fluffigt slajm/slime recept
Göra fluffigt slajm/slime recept from allaguider.com

Tvållitte saltlått den stå i fryssen 10 min Här följer ett superenkelt och smidigt recept på hemmagjort slime med bara två ingredienser, tre om man vill ha färgsättning. Recept på slime utan lim och linsvätska.

Hej Första Videon Som Blev Inte Så Bra Men Ja Hoppas Ni Gillar Videon Och Prenumererar Skriv I Kommentarerna Vad Ni Vill Att Jag Ska Göra I Nästa Video

Vi har testat det själva flera gånger, med lysande resultat! Blanda ansiktsmasken med raklöddret i en skål. Hej ♡dagens för min fösta slime video, då jag testar att göra eget slime.

Fiberhusk (1 Matsked) Vatten (1/2 Matsked) Karamellfärg (Några Droppar) Såhär Gör Du Ätbart Slime:

Idag visar jag hur man gör slime med bara 2 ingredienser! Jag gör slime med bara 2 ingredienser. Bakpulver (2 1/2 matskedar) vatten (3dl) plasthandskar (för att pressa ut färgen ur pennorna) glitter om du vill ha glittrigt slime (glitter i burk finns att köpa på tex panduro hobby) nu kommer vi till receptet för självlysande slime:

Heeeej?? Om Denna Video Får 2 Tummar Upp Så Kommer Det En Till Inom Kort?

Blanda fiberhusk och saftkoncentrat tillsätt vatten tills blandningen fått rätt konsistens tillsätt karamellfärg efter önskemål sätt in blandningen i microvågsugnen i 30 sekunder knåda den varma blandningen tills den blir slät Det är ett väldigt enkelt recept med ingredienser man ofta har hemma i skafferiet. Därför klassar vi receptet som både enkelt och billigt.

Det Blir Lite Robustare Och Riktigt Gott!

Recept på slime utan lim och linsvätska. Tvållitte saltlått den stå i fryssen 10 min Blanda sedan i linsvätskan och till sist karamellfärgen.

Pröva Gärna Detta Slime Men Förlåt Att Vi Inte Gunde Visa Hur Man Gjorde Detta Slime

Med detta recept kan du få med havregrynen, men hoppa över mjölet. Elsker dere ️ ️ ️ ️ Tack för att ni kollade på denna video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *