Skicka Brev Till Dig Själv I Framtiden

Posted on

Skicka Brev Till Dig Själv I Framtiden. Även om det är en lätt uppgift, bör du ta det på allvar för att få så mycket ut av det som möjligt. Det är dessutom svårt att planera sin framtid eftersom ingen vet hur det kommer att se ut i framtiden, inte ens de främsta vetenskapsmännen eller de mest framgångsrika entreprenörerna.

VideoJetmissar
VideoJetmissar from kjell.smult.com

Beskriv även vilka insatser du gör i ditt eget liv genom. Denna film är skapad inom projektet kreativitet på hållbar väg wwf.se/kreativitetphv i samarbete med sticklinge skola, lidingö. Gratulationskort fã¶delsedagskort from bakgrunder.se det året vi säger farväl till har lärt oss en del om närhet:

Skriv brevet som om du befinner dig i framtiden just nu och precis har upplevt allt du drömt om.

I fjol när jag låg nere i min deppgrop bestämde jag mig för att skicka ett brev till mig själv i framtiden. För att visa henne att det verkligen finns drömmar som är värda besväret. Skicka brev till sig själv i framtiden :

Glöm inte att tänka på dig själv, på att må bra.

Jag vill skriva ett annat brev till mitt framtida. Allt från de stora frågorna till det mest privata, som kärlek, glädje, sorg, otillräcklighet, lärare, framtid. I går kväll fick jag brevet levererat till min inbox.

Kom även ihåg att skriva med de orter du är intresserad av att arbeta på då vi på framtiden idag har sju kontor i sverige och ett i norge som dagligen samarbetar.

I fjol när jag låg nere i min deppgrop bestämde jag mig för att skicka ett brev till mig själv i framtiden. Beskriv även vilka insatser du gör i ditt eget liv genom. Du ska alltså författa ett brev till dig själv där du beskriver det du uppnått inom x år.

Jag var förberedd på en lång ramsa om hur skit allt var just då, med tanken om att det skulle få mig att känna bättre ett.

Genom sajten futureme kan man tidsinställa mejl så att de levereras så långt fram som år 2065. Besök arkivet i framtiden så kan du läsa ditt framtidsbrev. Jag hoppas att du, framtida jag, har kunnat växa och anpassa dig utan att förlora dig själv på vägen.

Omvärlden nu och i framtiden.

Lägg fokus på att motivera varför du söker tjänsten, vad du kan tillföra företaget, varför du passar på företaget och på vilket sätt du uppfyller kraven. Gör det i lugn och ro. Du får givetvis skriva om annat också och behöver inte följa listan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *