Saker Att Skriva Om

Posted on

Saker Att Skriva Om. Vad vill hen veta och göra? (vill gärna brainstorma lite om vad jag ska skriva om innan jag skriver) mvh olle!

Konsten att skriva personligt brev Tips & Råd from www.cv-mall.com

Fast ni vet ju också att de stora bloggarna inte köper sina saker själva, utan får dom direkt som pressutskick och liknande. Du är en tröstande famn att gråta i precis och du är en person som alltid får mig att skratta. Postat av dopey :> den 25 januari 2009, 15:39.

47 kommentarer · 179 404 träffar.

Jag bara inser att jag gör det. Det må vara lite oklart om detta är anledningen, men en intressant fakta om irland är att ön ska vara ormfri. Så om du har problem med att komma på vad din berättelse ska handla om, skriv utifrån någon annans grunddrag.

Och missförstå mig inte, det är ingenting jag önskar att andra ska behöva känna!

Jag har tidigare skrivit några sådana här inlägg men känner att det är något jag vill komma igång med bättre! Hålla ett tal, tips på ämne? Gör ett kollage av saker du tycker om för tillfället.

Jag skriver mycket och ibland kan det vara svårt med inspirationen.

När jag skriver en text brukar jag liksom höra hur den låter i mitt huvud. Jag är så lycklig att ha dig i mitt liv. Det är bara att köra efter magkänslan:

Lite osäker om vad jag ska skriva om, en punkt lista med saker att ta upp hade varit fantastiskt!

Det här bör du såklart göra under skrivprocessen också för att veta om du är på rätt väg. Det du kan bäst är det du kan bäst. Stora vänskap är ibland större än de flesta romantiska relationer.

Använd orden vi skrev om lite längre upp:

När du väljer något att skriva om, kom ihåg kurt vonneguts råd: Då är boken perfekt att bläddra i för den ger mig alltid nya ideer eller förslag på ämnen som jag kanske aldrig hade kommit att tänka på själv. Det är ju mycket roligare att argumentera för något där man kan förvänta sig lite motstånd och tänkvärda motargument från publiken, snarare än något alla redan håller med om 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *