Retroluckor Till Ikea Kök

Posted on

Retroluckor Till Ikea Kök. Vi är specialister på att tillverka köksluckor till ikea metod kök. Gör dina designval och beställ dina luckor enkelt via vår webbshop.

retrokök Sök på Google Kök retro, Kök inspiration
retrokök Sök på Google Kök retro, Kök inspiration from www.pinterest.com

Kunder som köpt denna typ av kök hade möjlighet att byta / komplettera denna köksserie fram till september 2016. Våra köksluckor kan beställas med exakt samma mått som ikea köksluckor och passar därmed perfekt till ikea stommar. Stommar vi tillverkar snedställda överskåp med lättrullande skjutluckor.

För att skapa köksinredning anpassad efter just era behov tillverkas alla delar på beställning.

Våra köksluckor passar även till ikea stommar. Kontakta oss inför din beställning av retroluckor då det finns en del saker att ta ställning till. Ikea har ett fåtal standardlängder liggandes.

Jag är lång och har framförallt långa ben vilket gör att jag vill ha minst 95cm i höjd till bänkskivan.

Vi platsbygger ett shaker kök med ikea stommar som grund. Vi kan erbjuda dig som kund nya och helt unikt tillverkade köksluckor i stockholm. Retroluckor till ikea kök :

Metod väggskåp för mikrovågsugn, vit/ringhult vit, 60×80 cm du kan anpassa avstånden efter behov, eftersom hyllplanet är flyttbart.

Du kan välja att montera luckan högerhängd eller vänsterhängd. Vi är specialister på att tillverka köksluckor till ikea metod kök. Vi tillverkar våra retroluckor till de flesta skåpen på marknaden.

Vi gör luckor till stommar från år 2000 och framåt.

Nedre upphängningsskenen är ju tydlig vilken höjd den ska sitta på, men jag tycker det är otydligt på den övre. Vill du ha ett kök som känns retro, eller rent utav i äkta funkisstil? Då rekommenderar vi dig att skräddarsy dina köksluckor hos oss på picky living.

Våra köksluckor kan beställas med exakt samma mått som ikea köksluckor och passar därmed perfekt till ikea stommar.

Tillverkas i vitt och mörkbrunt. Har själv ett ikea kök också som är 4 år och är mycket nöjd. Där köper du en hel skiva, kör hem och kapar på plats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *