Rensa Avlopp Kök

Posted on

Rensa Avlopp Kök. Rensa avloppet från hår och smuts. Prova med att blanda 1 dl salt i avloppet och sedan hälla lite kokande vatten.

Underlimmad diskho lyx till lågpris Gör Det Själv
Underlimmad diskho lyx till lågpris Gör Det Själv from gds.se

Avlägsna sedan vattenlåset med enkla verktyg såsom skruvmejsel och/eller skiftnyckel. Kanske också en klick fettlösande diskmedel kan hjälpa. Häll sedan över resten av det kokande vattnet.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Allt flödar fram till den kammare som skruvlocket sitter på. Lös då denna i kokande vatten som du sedan häller ner i avloppet. Torka bort fett från stekpannan med papper innan du diskar den.

Blanda lite bikarbonat, ättika och en nypa salt i en bunke.

I fogar, svängar eller i avloppsrör eller eventuella. Häll blandningen ner i avloppet. Förhoppningsvis har inte problemet hunnit långt ned i rören utan kan ha stannat nära själva diskhon.

Men dessa medel är ofta frätande och skadliga för miljön.

Rensa avloppet från hår och smuts. Så här rensar du vattenlås och avlopp 1. Om problemet inte är i köket utan i badrummet så går detta oftast att lösa på samma sätt.

Till det andra receptet behöver du bikarbonat, ättika, salt och hett vatten.

Häll sedan på rikligt med kokande vatten. Annars kommer inte samma effekt att uppnås. Rensa avlopp med sugpropp en metod som jag själv har använt flera gånger med gott resultat är att plocka fram den gamla hederliga vaskrensaren.

Rensning med rensband en bra metod för att komma långt ned i avloppsrören är att använda ett så kallat rensband eller rensspiral.

Innan du börjar ska du dock tänka på att tejpa igen översvämningshålet i diskhon och att trycka fast sugproppen över avloppshålet, så att det håller helt tätt. Kanske också en klick fettlösande diskmedel kan hjälpa. Om du öppnar luckorna under diskhon och tittar på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *