99 Recept Våfflor Utan Ägg 2024

Posted on

Recept våfflor utan ägg

Recept Våfflor Utan Ägg. Vispa till en jämn smet. Här är ett riktigt bra recept på våfflor utan ägg.

Pin på Recept
Pin på Recept from www.pinterest.com

Våfflor utan ägg, oklanderliga och fantastiskt goda! Hos oss hittar du flera, mästerliga recept på förtjusande goda och helt äggfria våfflor! Grädda våfflor i ett våffeljärn tills de är spröda och gyllene.

Här Hittar Du Ett Grundrecept På Våfflor Utan Ägg Som Blir Riktigt Frasiga Och Goda, Och Här Nedan Listar Vi Några Förslag På Matiga Tillbehör Du Kan Testa Till Vanliga Frasvåfflor.

Vispa till en jämn smet. Blanda samman mjöl och bakpulver. Allergi och behov av äggfri kost utesluter givetvis inte en god våffla.

Våfflor Utan Ägg, Oklanderliga Och Fantastiskt Goda!

Våfflor utan ägg 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 4 dl mjölk 1 dl flytande margarin våfflor Strösocker 1 tsk vaniljsocker en nypa salt 3,5 dl havredryck (glutenfri) Allra bäst blir våfflorna om du gör smeten i god tid innan de ska gräddas så den hinner stå till sig.

Blanda Ihop Mjölsorterna, Bakpulver Och Socker I En Skål.

Smält smöret och låt det svalna. Grädda våfflor i ett våffeljärn tills de är spröda och gyllene. Mjuka i stället för frasiga.

Häll I Mjölk Och Vatten Och Vispa Tills Smeten Är Slät Och Fin.

Börja med att smälta smöret, ställ åt sidan. Hitta din favorit bland våra recept på våfflor utan ägg. Rör till en jämn smet som får stå och dra i ca 10 minuter.

Tillsätt Smöret Och Vispa Ihop.

Våfflorna blir glutenfria, äggfria, mjölkfria, fria ifrån soja och nötter och dessutom veganska. Grädda våfflor och servera med bär eller sylt och eventuellt grädde. I detta recept behövs varken bakpulver eller ägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *