4 Recept På Hemmagjort Slime 2023

Posted on

Recept på hemmagjort slime

Recept På Hemmagjort Slime. Kemikalieklokt recept på slime 2,5 dl vatten 1 msk fiberhusk (finns på glutenfria hyllan i mataffären) Häll vattnet i en kastrull.

Kemikalier i barns vardag Leksaker Kemikalieinspektionen from www.kemi.se

Vispa ihop alla ingredienser i en gryta. Häll i 3 dl vatten i en kastrull. Följ gärna lindas bakskola på instagram (klicka här!) en mysig, superfin lykta byggd av sockerbitar.

Tillsätt Vatten Tills Blandningen Fått Rätt Konsistens.

Kommentera gärna vad du tyckte gick. De recept som finns att göra hemma och även de som köps i butik innehåller en hel de. Här kommer därför ett tips från oss.

Slime Recept Gör Så Här 1 Häll Vatten, Potatismjöl, Olja Och Karamellfärg I En Kastrull Och Värm Under Omrörning.

Rör om och ställ på plattan. Blanda 2,5 dl vatten, 1 msk fiberhusk och ev färgstep 1. Häll i 3 dl vatten i en kastrull.

Såhär Gör Du Ätbart Slime:

Sätt in blandningen i microvågsugnen i 30 sekunder. Slime är roligt, det tycker de flesta barnen! Knåda den varma blandningen tills den blir slät.

Har Du Själv Gjort Egen Slime Någon Gång?

Mix 1 cup of water with 1 tbsp psyllium husk. Sockerbitslykta du behöver:en bit kartongaluminiumfoliesockerbitarlim (ej brandfarligt!) eller kristyr som du gör av florsocker och äggvitavärmeljus gör så här1. Vispa ihop alla ingredienser i en gryta.

Vi Kommer Lära Dig Att Göra Slime På Olika Sätt Och Olika Färger.

I dessa tider blir det mycket tid hemma, och det kan vara svårt av komma på idéer kring saker att hitta på i hemmet. Barnpassning nära dig ist in stockholm. 2 ta av från värmen och låt svalna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *