99 Recept På Gubbröra Med Matjessill Lates

Posted on

Recept på gubbröra med matjessill

Recept På Gubbröra Med Matjessill. Gubbröran har en given plats på buffébordet. Receptet hittar du hos kök.

Gubbröra på matjessill 52 GI LCLC Medelhavskost Paleo
Gubbröra på matjessill 52 GI LCLC Medelhavskost Paleo from www.matdagboken.se

Du rör snabbt ihop vår magiskt goda gubbröra med matjessill som du sen lägger på salta chips och avslutar med en klick röd stenbitsrom på toppen. Skala och tärna ägg och potatis. En extra krämig och smakrik gubbröra tack vare gräddfilen och matjessillen.

Skär Matjessillen I Små Bitar Och Finhacka Rödlöken.

Gubbröra är en klassiker på buffébordet vid midsommar och jul. Skala och tärna ägg och potatis. Huruvida det skall vara potatis i gubbröran eller inte, är en vattendelare.

Blanda I Övriga Ingredienser Och Servera På Knäckebröd.

Skala och tärna ägg och potatis. Röran serverar han på hembakat fröknäcke. Tillagningstid 20 min portioner 4 ingredienser

Ingredienser Gubbröra Ca 150 G Hela Matjessillfiléer, Avrunnen Vikt 1 Rödlök (Liten) 4 Ägg, Hårdkokta 1,5 Dl Majonnäs 2 Msk Gräddfil 0,5 Dl Dill, Hackad 0,5 Dl Gräslök, Hackad Salt.

Röd lök, finhackad dill och gräslök bidrar oftast med ytterligare. Tom sjöstedts goda recept på gubbröra på matjessill. Här väljer vi att ha potatisen vid sidan.

Gubbröran Har En Given Plats På Buffébordet.

Servera den på en bit knäckebröd eller en skiva rågbröd, som en förrätt eller som en del av buffén, gubbröra hör inte bara hemma på högtider! Gubbröra på matjessill recept, här hittar du 13 gubbröra på matjessill recept, t.ex. Här har du ett matigt recept på gubbröra med matjessill och kaviar.

Även Matjessillen Tärnar Du Och Gräslök Och Dill Hackas.

Fisken skärs i bitar och blandas med hackat ägg. 1 burk matjessill i bitar. Blanda valfri matjessill från abba, potatis och ägg med klassikerna rödlök, dill och gräslök, och vips har du fått världens godaste gubbröra på matjessill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *