15 Recept På Goda Matpajer New

Posted on

Recept på goda matpajer

Recept På Goda Matpajer. Här hittar du inspirerande recept på matpajer som imponerar. En god paj går alltid hem hos middagsgästerna, gärna serverad tillsammans med en god sallad med vinägrett till.

Pin på Matpajer
Pin på Matpajer from www.pinterest.se

Kavla ut degen på mjölat bakbord, cirka 3 millimeter tjock. Köttfärs, broccoli eller ost och skinka, alla har vi våra favoriter! Njut av goda pajer till förrätt, huvudrätt eller fika.

Varför Inte Laga En Läcker Kycklingpaj, En Smakrik Tacopaj Eller En Smulig Bärpaj?

Sväng ihop en vegetarisk paj med smörstekta champinjoner, grönkål och zucchini till lunch eller middag. Paj är perfekt när du vill förbereda maten, bara att värma på när det är dags att äta! Låt pajskalet vila kallt i 30 minuter.

Bjuds Med Fördel I Mindre Mingelbitar.

Blir ni många kan det vara trevligt att göra ett par olika varianter att välja på. Paj är den perfekta middagen med alla godsaker samlade i ett skal. En god paj går alltid hem hos middagsgästerna, gärna serverad tillsammans med en god sallad med vinägrett till.

Sök På Ingrediens Eller Recept.

Man kan fylla ett pajskal med i stort sett vad som helst, beroende på om pajen ska avnjutas som huvudrätt, kvällsvickning eller som något sött till kaffet. Pajskal har ett uppskattat näringsvärde per 100 gram på 130 kcal klassiskt pajrecept ingredienser 3,5 dl vetemjöl 150 g smör 2 msk kallt vatten gör så här sätt ugnen på 200 grader. Matiga och saftiga matpajer är en perfekt rätt att tillaga vid middagsbjudningar.

Förbered Innehåll Och Tillbehör Så Att Bara Gräddningen Är Kvar Innan Servering, Med Paj I Långpanna Räcker Maten Dessutom Till Fler.

Tillsätt vattnet medan maskinen blandar ihop allt till en deg. Visa fler idéer om mat, recept, matrecept. Servera en mumsig paj till middag!

Paj Är Lika Gott Till Vardag Och Fest Och Passar Perfekt På En Buffé.

Lagrad hårdost och ricotta i äggstanningen, gorgonzola på toppen. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. Kolla in våra bästa recept på paj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *