10 Recept På God Fruktsallad Lates

Posted on

Recept på god fruktsallad

Recept På God Fruktsallad. Ta de frukter du vill, skär i bitar och blanda. Servera med vispad grädde och hackade nötter.

Fruktsallad med kanelyoghurt och rostad mandel Recept
Fruktsallad med kanelyoghurt och rostad mandel Recept from www.tasteline.com

Blanda frukten i en skål. Skär ner dina favoritfrukter i en skål och få en vitaminkick. Frisk fruktsallad med mango, kiwi och jordgubbar.

Banan, Ananas Och Vindruvor Är En Av De Mer Klassiska Kombinationerna, Vi På Tasteline Vill Däremot Slå Ett Slag För Mer Oväntade Kombinationer.

Fruktsallad med jordgubbssås och rostad kokos middagsbjudningen: Skär melon och mango i. Om du älskar en god fruktsallad, varför inte prova det här receptet på pistagefluff?

Låt Stå Och Dra En Stund Och Häll Sedan Över Salladen.

Blanda frukten i en skål. Dessutom får salladen en extra boost av vitaminer. Gröp ur melonen och använd den som skål vid serveringen.

Skriv Ut Receptet Dela På Facebook

Variera din fruktsallad efter säsong. Dela melonen på hälften och skrapa ur kärnorna. Syrliga citrusfrukter och söt sharon ihop med granatäpplekärnor är en fantastisk kombination.

Låt Svalna Något Och Häll Över Frukten.

Nåväl, kika på de goda fruktsalladerna nedan, perfekt för alla tillfällen! Ihop med lite julkryddor som kanel och kryddnejlika blir den här fruktsalladen oemotståndlig. Under 15 min 6 ingredienser enkel recept på god och nyttig efterrätt med massor av frukt!

Bläddra Bland Våra Många Recept På Smaskiga Fruktsallader Och Låt Dig Inspireras.

Gör en frisk och vacker fruktsallad till julfrukosten. Skala och kärna ur melonen, skär i bitar. Extra gott blir det när man blandar lite söta och.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *