12 Recept På Gammaldags Köttsoppa New

Posted on

Recept på gammaldags köttsoppa

Recept På Gammaldags Köttsoppa. Lägg i kött, salt, pepparkorn och lagerblad. Den som endast har ätit skolans köttsoppa och tyckte den var blaskig borde prova detta!

Klimp till soppa
Klimp till soppa from receptfavoriter.se

Låt köttet koka i ca 1.5 timme eller tills det blir. Ta upp köttet och koka rotfrukterna knappt mjuka, cirka 25 miunuter. Ta upp köttet ur grytan.

Skumma Väl Och Lägg I Kryddorna.

Soppa är en skön måltid som många gånger glöms bort i vardagen. Här hittar du flera olika varianter på soppa med kött. Skumma innan du saltar och häller i pepparkornen, buljongtärningarna och lagerbladen.

Ta Upp Köttet Och Koka Rotfrukterna Knappt Mjuka, Cirka 25 Miunuter.

Slå på vatten så att det väl täcker köttet. Skär köttet i bitar, ungefär lika stora som rotsakerna. Låt koka några minuter, häll av vattnet, skölj av köttet samt benen i kallt vatten.

Skala Rotsakerna Och Skär Dem I Skivor.

Köttsoppa med kött från vilt är en klassiker i norr, vilken är din favorit? Låt oss inte glömma bort att vi äter mat med alla sinnen. Lägg rotsakerna i buljongen och låt.

Ingredienser 10 Port 1,3 Kg Nötbringa Med Ben 3 L Vatten 1 ½ Msk Salt 4

När du lagar mormors beryktade köttsoppa och serverar den i en modern stålkastrull blir känslan inte helt komplett. Skumma bort ev skum med en hålslev. Skumma av ytan då och då, för att få en klar och fin soppa.

Lägg I Kött, Salt, Pepparkorn Och Lagerblad.

Då den blommiga soppkantinen av porslin kommer fram är det en helt annan sak. Recept köttsoppa laga en värmande köttsoppa till middag och njut av mustiga smaker. Sjud under lock tills köttet är mört, ca 1 ½ timme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *