4 Recept Köttfärslimpa Med Bacon 2021

Posted on

Recept köttfärslimpa med bacon

Recept Köttfärslimpa Med Bacon. Platta ut degen på ett bakplåtspapper alternativ på platfolie. 1 hacka lök och vitlök riktigt fint.

Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås Recept från
Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås Recept från from www.matskafferiet.se

2 blanda alla ingredienser förutom ost, ajvar och bacon i en bunke. Platta ut degen på ett bakplåtspapper alternativ på platfolie. Detta behövs till 4 portioner:

Detta Behövs Till 4 Portioner:

Så gott med köttfärslimpa under ett täcke av bacon! Köttfärslimpa går att variera på en mängd vis och passar utmärkt till middag. Underbar köttfärslimpa fylld med spännande godsaker och inlindad i bacon.

De Jag Har Sett I Mina Sociala Medier.

Jag har länge varit ute efter david för att prova en rökt köttfärslimpa. Toppa med knaperstekt bacon, purjo och lingon. Servera med gräddsås och potatis.

En Köttfärslimpa Är Inget Annat Än En Hög Med Kött Med Lite Bröd, Ett Ägg, Några Grönsaker Och Kryddor Blandade I Den.

Köttfärslimpa med bacon 50 min ingredienser 500 g nötfärs 0.75 dl ströbröd 1.5 dl mjölk 1 ägg 1.5 tsk salt 2 msk gul lök, skalad och riven 2 krm svartpeppar, nymald 2 paket. Servera med kokt potatis, sås på skyn, rårörda lingon och hemgjord pressgurka. 3 strimla baconet fint och knaperstek det i en panna och låt svalna.

Recept Köttfärslimpa Med Bacon, Ost Och Chilisås:

Tillsätt blandfärs och hackad lök och blanda runt. 4 platta ut färsen på ett bakplåtspapper, till ett jämnt täcke. Här hittar du våra bästa recept på klassisk köttfärslimpa, köttfärslimpa med bacon och vegetarisk köttfärslimpa.

1 Hacka Lök Och Vitlök Riktigt Fint.

4 port 500 gram nötfärs 1 dl ströbröd 1 st ägg 2 dl mjölk 1 paket bacon ost 5 dl grädde 4 dl chilisås 1 vitlöksklyfta blanda ägg, ströbröd och mjölk och låt. Här kommer vårt recept som vi pimpar med ädelost och bacon. Till ovanstående recept rekommenderar vi att du använder två paket bacon, och lindar in om lott för bästa resultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *