22 Recept Knäck I Micro 2021

Posted on

Recept knäck i micro

Recept Knäck I Micro. Koka snabb knäck i mikron. Knäck i mikron har blivit populärt.

ninisworld Ninis knäck i mikrougn
ninisworld Ninis knäck i mikrougn from ninisworld-blog.blogspot.com

Här är ett enkelt och snabbt recept på knäck som du till och med kan göra i mikron. Här hittar du recept på hur du kan göra knäck i mikron. Blanda grädde, socker, sirap och margarin i en hög 2 liters glasform.

Ta Ut Och Testa Med Termometern Som Ska Visa 122°.

Blanda i mandeln när knäcken kokt klart. Micra på högsta effekt i 7 minuter, 2 min i taget. Recept som är enkelt och som gör att du snabbt kan förse dig med ljuvlig knäck!

Kör På 750 W I 7 Minuter.

Droppa kolasmeten i ett glas kallt vatten. Recept som är enkelt och som gör att du snabbt kan förse dig med ljuvlig knäck! Denna julklassiker går minst lika bra att äta övriga dagar på året också.

Rör Samman Grädde, Socker Och Sirap I En Microfast Skål.

Ta ut och kontrollera temperaturen med en digital termometer. Koka ev ytterligare någon minut. Eftersom det går så snabbt, kan man dessutom prova att göra flera olika smakvarianter.

Lättgjord Knäck Som Man Nästan Inte Kan Misslyckas Med.

Det är lätt och snabbt att göra knäck i mikrovågsugnen. Kulprovet visar när temperaturen är rätt och hjälper dig att lyckas med julens bästa godis. Vårt recept är så gott och lätt att lyckas med.

Blanda Grädde, Socker, Sirap Och Margarin I En Hög 2 Liters Glasform.

Så vi körde ett rejält race under helgen som gick. Fördela i knäckformar (räcker till ca 45 st) obs! Hacka mandeln och rör ner den och smöret i smeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *