2 Recept Fläskytterfile Gryta Bacon 2020

Posted on

Recept fläskytterfile gryta bacon

Recept Fläskytterfile Gryta Bacon. Strimla bacon och skiva purjolöken. Stek det lite försiktigt och lägg ner i grytan.

Fläskytterfile gryta bacon chorizo recept myTaste from www.mytaste.net

Tillsätt grädde, soja och buljongtärning. Lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan.

Fortsätt Med Skivade Champinjoner Och Stek Dem.

Låt sedan koka under lock på svag värme, fläskfilé ca 10 min, annat kött gärna ca 15. Aktiv tid c:a 30 minuter. Lägg köttet i en kastrull och fortsätt steka skivat bacon, stek det knappt knaperstekt och lägg över i samma kastrull.

Lägg Över Det I En Gryta.

Smula ner ädelosten och tillsätt timjan, rör om. Fläskfilégryta med bacon och ugnsbakad potatis. Lägg kött och grönsaker i en lite större gryta/panna och rör ner grädde, creme fraiche och smaksättningar.

Bryn Lök Och Svamp I En Stor Gryta I Resten Av Smöret.

Skär fläskfilén i strimlor och bryn i hälften av smöret och salta och peppra. Placera fläskfiléskivor, bacon, svamp, lökfräs och spenat i en traktörpanna. Stek det lite försiktigt och lägg ner i grytan.

Ca 120 G Bacon Eller Ca 120 G Rökt Skinka Tillsätt Övriga Ingredienser.

Servera med ugnsbakade potatisar med lök. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan. Receptgeneratorn hitta recept efter ingrediens

Den Kan Serveras Hel, I Skivor, Som Stek, Strimlad I Wok Eller Gryta, Utbankad Till Schnitzel Eller Tunt Skivad Till Rulader.

Låt koka i ca 15 min. Strimla lök och bacon och skär champinjonerna i bitar. Lägg ner fläskfilén igen och tillsätt crème fraiche, vispgrädde, soja, buljongtärning, tomatpuré och sambal oelek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *