5 Recept Fiskgratäng Med Potatismos 2024

Posted on

Recept fiskgratäng med potatismos

Recept Fiskgratäng Med Potatismos. Koka tills den är mjuk. Smidigt med festmiddagen i en och samma form!

Krispig fiskgratäng med vitlöksdoftande parmesan
Krispig fiskgratäng med vitlöksdoftande parmesan from www.xn--tabrman-4wa9n.se

Skala, skär potatisen i bitar och koka den riktigt mjuk i lättsaltat vatten, cirka 20 minuter. Gratängen serverar du tillsammans med rivna morötter blandat med citron. Koka tills den är mjuk.

Skala, Skiva Och Koka Potatis Under Tiden.

Strö med räkor och dill och servera med citron och gröna ärter. Toppa fisken med ett osttäcke och servera med potatismos, räkor, citron och gröna bönor. Servera gratängen varm tillsammans med lite bönor eller en smarrig grönsallad och lite brödbitar till.

Fördela Fyllningen På Filéerna Och Rulla Ihop.

Häll i fiskspadet från formen, vatten och grädde lite i taget. Bjudfin fiskgratäng med lax, räksås och vackert spritsat potatismos. Fiskgratäng är nyttigt, gott och lätt att göra precis så avancerad eller snabb och enkel som du vill ha den.

Sparade Recept (0) Typ Av Rätt.

En fiskgratäng med enkla ingredienser som även ger mycket smak, denna gratäng håller vad den lovar. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ner vetemjölet så att du får en slät röra.

Portioner Gör Så Här Näringsvärde Ingredienser.

Enkel fiskgratäng med torsk och potatismos eller lyxig med räkor och dill. Fiskgratäng med mos och räkor. Smaka av med salt och peppar.

Skala Potatisen Och Koka Den Mjuk I Lättsaltat Vatten.

Fiskgratäng passar utmärkt till vardag som fest. I den här gratängen användes både lax och torsk, men du kan laga den med en fisksort. Recept på fiskgratäng med lax, torsk och potatismos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *