5 Recept Blomkål I Ugn New

Posted on

Recept blomkål i ugn

Recept Blomkål I Ugn. Blomkål är en så underbar grönsak och kan tillagas på många olika sätt och användas både i matlagning och bakning. Sätt ugnen på 200 grader.

Blomkål i ugn Recept Arla
Blomkål i ugn Recept Arla from www.arla.se

Sätt ugnen på 200 grader. Om du ugnsrostar ditt blomkålsris får det en fluffigare konsistens och blir mindre fuktigt. Blomkål är en så underbar grönsak och kan tillagas på många olika sätt och användas både i matlagning och bakning.

Posted On 06/12/2017 06/12/2017 Nadine Posted In Recept.

Sätt ugnen på 200 grader. Sätt ugnen på 180 grader. Blomkål är en så underbar grönsak och kan tillagas på många olika sätt och användas både i matlagning och bakning.

Sätt In Mitt I Ugnen I 8 Minuter.

Skär blomkålen i mindre buketter. Ta av alla blad runt blomkålshuvudet. Ugn (26) koka (9) steka (5)

Blanda Blomkål Och Lök Med Olja Och Honung På En.

Lägg blomkålshuvudet i en ugnsform. Att ugnsgratinera blomkål gör verkligen att denna grönsak kommer till sin rätt! Rostad blomkål är gott som tillbehör eller egen rätt.

Dra Över Peppar Och En Nypa Salt Blomkålen Och Strössla Över Ett Lager Bacon.

Smält smöret tillsammans med oljan i en kastrull och blanda med curryn. Perfekt som bas i en sallad,. Ta ut blomkålen ur plastpåsen och lägg i en ugnsfast form.

Om Du Letar Efter Ett Vegetariskt Alternativ Till Den Där Köttsteken Eller.

Pensla hela blomkålshuvudet med oljan. Spara blasten på blomkålen och lägg åt sidan. Strö över lite grovmalen svartpeppar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *