13 Recept Aubergine I Ugn New

Posted on

Recept aubergine i ugn

Recept Aubergine I Ugn. Blanda med olja och salt på en plåt. Aubergine i ugn med fårost.

Gudomlig Gratinerad Aubergine Rmboo Recept
Gudomlig Gratinerad Aubergine Rmboo Recept from www.kokaihop.se

Laga auberginegratäng, lasagne med aubergine, stek i ugnen eller lägg på grillen! Slå av vattnet och ha ner pastan i en gratängform. Hacka röd lök och jalapeños.

Stek I Ugn Skär Aubergine I Klyftor, Lägg På En Plåt.

Stek i ugn 200° tills auberginen är mjuk och fått fin färg, ca 15 minuter. Nyhetsbrev prenumerera på vårt nyhetsbrev! Laga auberginegratäng, lasagne med aubergine, stek i ugnen eller lägg på grillen!

Lägg Dem Med Snittytan Uppåt På En Plåt Med Bakplåtspapper, Ringla Över Oljan Och Sätt In I Ugnen I Cirka 25 Minuter.

Börja med ställa ugnen på 200 grader och skär auberginen i långsmala remsor. Kan serveras både varmt och kallt. Sätt ugnen på 225 grader.

Krydda Med Havssalt Och Svartpeppar.

Aubergine i ugn går att variera på en mängd sätt i form av lasagne, gratäng eller ugnsbakad med favoriter som fetaost, köttfärs eller mozzarella. Aubergine är dessutom utmärkt att fylla, vilket är en vanlig rätt i både det grekiska och det turkiska köket. Hacka röd lök och jalapeños.

Kärna Ur Pumpan Och Skär Halvmånar.

Baka auberginen ca 45 minuter på 175° i ugnen eller tills de. Aubergine med sitt nyttiga skal är underskattad i köket. Detta recept på fyllda auberginer med fetaost och lammfärs är min egen tolkning på det hela.

Servera Denna Ugnsbakade Aubergine Till Grillat Istället För Sallad.

Fördela hackad vitlök eller ramslök över auberginen. Fyll och gratinera din aubergine i ugn eller låt den komplettera lasagnen. Sätt ugnen på 225 grader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *