Presentkort Att Skriva Ut

Posted on

Presentkort Att Skriva Ut. Våra presentkort som du enkelt kan ladda ner är perfekta för detta. Priser, leveranstid och betalsätt på gratulationskort priset per kort är.

Farsdagstips! MATPLATSEN
Farsdagstips! MATPLATSEN from www.matplatsen.net

Vi vill även tipsa om att du kan använda ditt presentkort för. Priser, leveranstid och betalsätt på gratulationskort priset per kort är. Skriv ut det här presentkortet för att sätta ett leende på någon du vill tycker om.

Presentkort omfattas inte av eventuella rabattkoder eller kampanjer.

Även om du är ute i sista minut har du möjlighet att köpa en upplevelse eller presentkort då du kan välja att själv skriva ut värdebeviset (med möjlighet att lägga till egna meddelanden). Presentkortet består av en kod som du får direkt via mejl efter beställning. Även om du har kvar ett kvitto med kortnummer och summa gäller inte det.

Presentkortet är nämligen en värdehandling och utan den värdehandlingen kan du inte kräva att få handla för beloppet som.

Observera att du själv måste skriva in koden på presentkortet, den är inte förtryckt. Välj knappen visa nedan när du justerar ditt presentkort så kan du enkelt justera och se ändringar direkt. Skriv ut det här presentkortet för att sätta ett leende på någon du vill tycker om.

Vi har förbättrat vår presentkortsgenerator och det är nu lättare än någonsin att skapa sina helt egna presentkort!

Välj bara designen, beloppet, lägg till några fina ord, ladda ner, skriv ut och ge bort! Ibland behöver man snabbt en fin present. Använd mallar för presentkort för att skapa ett utskrivbart presentkort, anpassat med mottagarens namn, presentbeskrivning, händelse med mera.

Vi vill därför hjälpa dig att hitta en lösning om du inte har möjlighet att använda presentkortet innan det går ut.

Ladda ned öppna i webbläsare. Det går också att få ett elegant värdebevis skickat till dig med posten. Alla våra presentkort är giltiga i 2 år från inköpsdatum.

Vid beställning erhålls en unik presentkortskod.

Kortet kan laddas med valfritt belopp upp till 2500 kr. Alternativt skriv ut det och ge bort. Priser, leveranstid och betalsätt på gratulationskort priset per kort är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *