20 Pasta Ost Och Skinksås Recept 2020

Posted on

Pasta ost och skinksås recept

Pasta Ost Och Skinksås Recept. Häll därefter i grädden, saltet och osten och rör om tills osten smält. Häll upp mjölk och mjöl i en skakare och skaka så mjölet blandas.

Pasta med ost och skinksås Mmmslurp! 🍔 from mmmslurp.se

Späd med mjölken och låt koka upp under vispning. Blanda allt i en kastrull och värm upp. Glöm inte följa mig på instagram!

God Och Enkel Pastarätt I Krämig Sås Med Skinka Och Fetaost.

Och förresten så har jag sett att våra första snödroppar har. Snabbt och enkelt det gillas. En sån här vacker dag som denna tycker jag man ska vara ute så mycket som går och då vill iaf inte jag stå några längre stunder vid spisen.

Pastasås Kan Aldrig Bli Fel.

3 msk smör och/eller grädde; Enkel ost och skinksås strimla skinkan och stek i smöret några minuter. Strö över mjölet, blanda runt.

Tillsätt Margarin, Riven Ost Och Smaksätt Med Peppar Och Oregano.

Häll därefter i grädden, saltet och osten och rör om tills osten smält. Häll ut i stekpannan och låt det tjockna till, späd med grädde. Perfekt till middag när fantasin inte är på topp!

Bilden Är Från Min Goda Vän Anneli Som Lagade Maten För Ett Tag Sen Med Mitt Recept 🙂 Pasta Ost Och Skinksås.

Pasta med ost och skinksås Finhacka gul och vitlök och fräs dem tillsammans med skinkan i margarinet i en kastrull. Krydda med peppar och oregano.

Den 9 Juli, 2015 Av Johanna I Recept.

Häll upp mjölk och mjöl i en skakare och skaka så mjölet blandas. Idag lagade jag en pastarätt som gick hem hos oss alla. Rör runt och låt osten smälta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *