10 Pasta Med Skinksås Recept 2020

Posted on

Pasta med skinksås recept

Pasta Med Skinksås Recept. Smaka av med salt och. Receptpasta med skinka pasta med skinka är en mycket god och krämig vardagsrätt.

Pasta med skinksås GODA RECEPT
Pasta med skinksås GODA RECEPT from godarecept.nu

Gör en redning på mjölk och maizena och häll i, låt koka upp. Snabblagad pasta med krämig skinksås, spenat, ärtor och purjolök, toppad med kapris. Ta från värmen och rör ner osten.

Pasta Med Skinksås 4 Portioner Tillagningstid Ca 30 Minuter.

Variera med kokt eller rökt skinka och använd gärna färsk pasta för bästa resultat. Tillsätt grädde & koka upp under omröring, när det väl börjat koka upp sänk värmen och låt det små puttra par minuter, det är nu såsen tjocknar till, tillsätt sedan baconet och rör runt. Ad leckere rezeptideen für jeden tag, die ihnen das tägliche kochen leichter machen

Låt Koka Upp Under Omrörning.

Var inte snål med cayenepepparn. Njut av en god och smakrik måltid som tar dig 15 att tillaga. Snabblagad pasta med krämig skinksås, spenat, ärtor och purjolök, toppad med kapris.

Krydda Med Peppar Och Oregano.

Hetta upp en kastrull med smör. Variera smakerna genom att tillsätta olika ingredienser eller byta ut klassiskt rökt skinka mot lufttorkad skinka från italien. Häll i grädde och buljongen.

Smaka Av Med Salt Och.

En god pasta med pastasås är en uppskattat vardagsfavorit som hela familjen älskar. Rör ner osten i såsen. Rör ner skinkan och fräs någon minut.

Blanda Runt Och Låt Sjuda.

Pasta och skinka är en tacksam kombination som går att variera i det oändliga. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Bryn purjolök och skinka en kort stund innan mat extra hälls på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *