5 Öppna Restauranger Midsommarafton I Stockholm Lates

Posted on

öppna restauranger midsommarafton i stockholm

Öppna Restauranger Midsommarafton I Stockholm. Berns berzeeli park, berns.se både bistro berns och berns asiatiska håller öppet som vanligt hela kvällen. Titta hit om du letar efter sju midsommaröppna krogar 2016.

Fira midsommar med oss Brasseriegruppen from brasseriegruppen.se

Berns berzeeli park, berns.se både bistro berns och berns asiatiska håller öppet som vanligt hela kvällen. Här är sju av dem, skriv ut och lägg under kudden. På kungsholmen är pontonen och orangeriet öppna på midsommarafton och vad kan ge en härligare svensk försommarkänsla än en middag i kvällssolen på pontonen och sedan några cocktails på orangeriet?

Efter Firandet Fortsätter Kvällen Med Öppna Barer, Restaurang Och Djs.

Skippar du skärgårdsutflykten och stannar i stan har vi satt i hop en lista på restauranger åt dig. Lugn, här ger vi tips på ställen där man kan fira midsommar ute i stockholm, oavsett om man föredrar traditionellt eller lite mer modernt firande. Den etablerade krögaren christian hellberg öppnade under hösten 2021 en ny krog där grundtanken är att man ska samlas runt bordet, som helst skall vara fyllt till bredden med mat och dryck, och få en helthetupplevelse från start till slut.

Kom Gärna Med Tips Om Du Vet Någon Bra Restaurang Som Har Öppet På Julafton Som Vi Har Missat.

På kungsholmen är pontonen och orangeriet öppna på midsommarafton och vad kan ge en härligare svensk försommarkänsla än en middag i kvällssolen på pontonen och sedan några cocktails på orangeriet? Stockholm bjuder på fantastiska vyer, som är särskilt vackra under sommaren när staden står i blom. Men vi hälsar alla gäster varmt välkomna till nya terrassen samt våra bodar ute på området där vi erbjuder massor av gott!

Har Du Besökt Någon Restaurang Som Omnämns I Guiden?

Boka bord på stockholms bästa restauranger och få upp till 50% rabatt! Sju midsommaröppna restauranger i stockholm 2016 11:59 22 jun 2016 midsommar närmar sig och några krogar väljer att hålla öppet i helgen. Nedan har vi samlat våra bästa tips på restauranger i stockholm som har öppet under röda dagar när andra håller stängt.

Sjöpaviljongen Är Som En Skärgårdsoas Mitt Emot Kungsholmen Och Ett Ypperligt Ställe Att Fira Midsommar På.

Säg även till om du ser några felaktigheter. Du måste aktivera javascript för att visa denna sida. Midsommar på fredag och vi håller de flesta av våra restauranger öppna!

Berns Berzeeli Park, Berns.se Både Bistro Berns Och Berns.

Stockholm under stjärnorna är en storslagen takbar och servering mitt i centrala stockholm vid brunkebergstorg. Kom gärna med tips om du vet någon bra restaurang som har öppet på söndagar i stockholm som vi har missat. Stockholm fisk mister french rutabaga ångbåtsbryggan

Leave a Reply

Your email address will not be published.