12 När Kommer Sims 4 Husdjur 2025

Posted on

När kommer sims 4 husdjur

När Kommer Sims 4 Husdjur. Men som alla duktiga hundar och katter finns det en ganska stor chans att de redan kommer att vara vid din sims fötter, gå bredvid din sim eller snarka på soffan med din sim. Om dina simmar känner sig ensamma kan du väl ge dem ett husdjur!

Era TS3 husdjur 01. Bilder/filmer The Sims iFokus from thesims.ifokus.se

Det är ögonblicket du (och dina husdjur) har väntat på! Cats & dogs kommer spelarna att få sina händer på några lurviga små vänner. Livet är bättre med hundar och katter.

Din Mänskliga Sim Kan Interagera Med En Dator Eller Sin Telefon För Att Skicka En Allmän Varning Om Att Deras Husdjur Rymde.

The sims 4 hundar & katter kommer till konsol snart kommer nya lurviga vänner. Livet är bättre med hundar och katter. Om dina simmar känner sig ensamma kan du väl ge dem ett husdjur!

Om Du Vill Att Din Hund Ska Para Sig Med En Annan Hund Kan Du Säga Åt Den Att Göra Det.

Det kommer något nytt till konsol och det är täckt av päls! Jag strålar verkligen av glädje när jag skriver det här, för jag tror att det kan vara det bästa kreativa verktyg vi någonsin skapat. När du vill att din katt ska sova i en viss säng kan.

När Kommer Husdjuren Till Ts4?

Innan du hostar upp hårbollar vill vi ge dig en förhandstitt på vad du har att vänta i det här supergulliga paketet. Måla dit fläcken du vill ha på några sekunder. Berätta gärna om era förväntningar kring detta.

Jag Hoppades Att Jag Skulle Kunna Följa Husdjuren På Upptåg Och Se Vad Dom Ställde Till Med När Mina Simmar Var På Jobbet, Men Hundarna Går Bara Och Lägger Sig Och Sover Då Så Det Var Lite Tråkigt.

Ni kommer verkligen att ha skoj med the sims 4 skapa ett husdjur. Första husdjuret kommer till konsol! Svar hur länge flyr husdjur sims 4?

2022 Om Ett Husdjur Springer Iväg Kommer De Alltid Att Komma Tillbaka Så Småningom.

Livet är en karneval learn more anpassningsbara pronomen kommer till the sims™ 4. Välj bland ett enormt utbud av raser. Vi inkluderar även en del grymma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.