4 Naanbröd Recept Färsk Jäst 2022

Posted on

Naanbröd recept färsk jäst

Naanbröd Recept Färsk Jäst. Alles rund ums kochen, backen & genießen auf einen blick. Naanbröd 1 pkt torrjäst eller ett paket vanlig jäst, 50 gram 3 dl vatten, fingervarmt 8 dl vetemjöl 1 tsk salt 2 msk olja 2 tsk honung eller socker 1 ägg att garnera det nybakta naanbrödet med:

Sandbergs receptblogg Naanbröd utan jäst from sandbergsreceptblogg.blogspot.com

Är den för klibbig så tillsätt lite extra vetemjöl. Gör en grop i mitten och häll i yoghurten. 3 låt degen jäsa i en timme.

Dra Ut Degen Och Strö Över Vitlök Och Koriander.

Täck bunken med en kökshandduk och låt jästa på en varm plats i 40 minuter. Är den för klibbig så tillsätt lite extra vetemjöl. Arbeta ihop till en deg.

Finden Sie Köstliche Rezepte Auf Edeka.de.

För att få en smidig deg. Blanda ut torrjäst med några dl mjöl och tillsätt fingervarmt vatten i en bunke. Tillsätt eventuellt extra mjöl mot slutet så degen släpper från kanterna.

Blanda Alla Torra Ingredienser I En Separat Bunke.

Smält smör och pressad vitlök, sesamfrön och/eller hackad persilja ( detta hoppade vi över) blanda torrjäst med fingervarmt vatten i en bunke. 3 låt degen jäsa i en timme. Förvara det tillagade naanbrödet i kylen i en påse i upp till 2 dagar.

1 Pkt Torrjäst Eller Ett Paket Vanlig Jäst, 50 Gram.

Använder du färsk jäst så smular du ner den i bunken utan mjöl och rör ut i. Naanbrödet går bra att frysa och värms även upp mycket bra och enkelt. Dela degen i fyra delar och kavla ut tunt.

Blanda Mjöl, Jäst Och Salt I En Stor Bunke.

Ta upp degen på ett lätt mjölat bakbord och knåda i 3 minuter tills den är smidig och elastisk. Blanda torrjäst med fingervarmt vatten i en bunke. Använder du färsk jäst så smular du ner den i bunken och rör ut i fingervarmt vatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.