4 Musslor På Burk Recept 2025

Posted on

Musslor på burk recept

Musslor På Burk Recept. Koka musslorna enligt receptet på ett enkelt musselkok. Vänd ner musslor, persilja och tomathack och värm hastigt.

Matadoran Dagens recept Spättafilé med musslor
Matadoran Dagens recept Spättafilé med musslor from mat-adoran.blogspot.com

1 stor gul lök, finhackad; Musslor kokta i vin, moule marinière eller kanske pasta vongole. Sök på ingrediens eller recept.

Gratinera Dem Högt Upp Ca 1 Minut Tills Det Börjar Bubbla.

Skölj musslorna och släng dem som inte stänger sig. Koka musslorna enligt receptet på ett enkelt musselkok. Tänk på att musslorna släpper en hel del salt vätska.

Här Hittar Du Ljuvliga Musselrecept För Finsmakare.

Sök på ingrediens eller recept. 1 rejäl knippa persilja 300 g musslor (frysta, i lag eller på burk) salt peppar, nymalen lägg i inköpslista gör så här skala och hacka lök och vitlök. Blåmusslor och andra musslor är gott och nyttigt samt kan njutas med gott samvete.

Laga Franskklingande Moules Marinière, Eller Matiga Pilgrimsmusslor.

Bred ut de väl avrunna musslorna på ett stort smort ugnsfast fat. Våra musslor på burk kommer i tre varianter, blåmusslor i vatten, limfjordsmusslor i vatten och rökta musslor, och går att variera i oändlighet. Fräs lök och vitlök i.

Smält Smöret I En Kastrull Under Vispning.

Tillsätt vinet och hetta upp för servering. Musslor kokta i vin, moule marinière eller kanske pasta vongole. Släng musslor som är öppna när de är okokta (de är då döda).

Smaka Av För Att Kontrollera Sälta Och Chilistyrka.

Antingen en egen pesto eller färdig på burk. Servera gärna med ett grovt färskt bröd. 5 dl kycklingbuljong (tärning + vatten) 2 lagerblad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *