6 Mottagningen För Unga Män 2024

Posted on

Mottagningen för unga män

Mottagningen För Unga Män. Du hittar all information på vgregion.se/mum. Här kan du testa dig för könssjukdomar, ställa frågor om kroppen och/eller samtala om svårigheter i relationer och med sexualitet.

Ungdomsmottagning på Gotland efterlyser killar SVT Nyheter
Ungdomsmottagning på Gotland efterlyser killar SVT Nyheter from www.svt.se

Läs mer om oss under fliken om mum Film om mottagningen för unga män Detta innebär dels att man erbjuder generella insatser till samtliga ungdomar i göteborg, men också att man anpassar insatserna lokalt, så att de motsvarar olika ungdomars behov och förutsättningar.

Här Kan Du Testa Dig För Könssjukdomar, Ställa Frågor Om Kroppen Och Samtala Om Svårigheter I Relationer Och/Eller Sexualitet.

Hos oss kan du testa dig för könssjukdomar, ställa frågor om kroppen och samtala om sexualitet och svårigheter i relationer. Läs mer om oss under fliken om mum Mum möter dig som är orolig, eller som har frågor om ditt kön, om din sexualitet eller som behöver stöd och råd i dina nära relationer.

Här Kan Du Testa Dig För Könssjukdomar, Ställa Frågor Om Kroppen Och Samtala Om Svårigheter I Relationer Och Med Sexualitet.

Det finns sedan tidigare tre mottagningar i västra götaland och dessa finns i göteborg, trollhättan och skövde. Mottagningen för unga män, som på försök har drivits vid flogsta vårdcentral sedan 2014, ska permanentas. Här kan du testa dig för könssjukdomar, ställa frågor om kroppen och samtala om svårigheter i relationer och med sexualitet.

Här Kan Du Testa Dig För Könssjukdomar, Ställa Frågor Om Kroppen Och/Eller Samtala Om Svårigheter I Relationer Och Med Sexualitet.

Männen får samma frågor som kvinnorna: Du kan komma själv eller tillsammans med partner. Om sexualitet och reproduktiv hälsa och hälsa i allmänhet, om levnadsvanor, våld och droger.

Detta Innebär Dels Att Man Erbjuder Generella Insatser Till Samtliga Ungdomar I Göteborg, Men Också Att Man Anpassar Insatserna Lokalt, Så Att De Motsvarar Olika Ungdomars Behov Och Förutsättningar.

Här får du stöd och svar på funderingar om din kropp, sex, relationer, preventivmedel, provtagning för könssjukdom med mera. Den största gruppen besökare kommer för att testa sig för sexuellt överförbara sjukdomar.? Fyrbodal mottagning unga män, trollhättan.

Behöver Du Samtalsstöd Av Kurator Är Du Välkommen Att Kontakta En Vårdcentral.

Visa fler tider och telefonnummer. Läs mer om oss under fliken om mum Hos oss kan du testa dig för könssjukdomar, ställa frågor om kroppen och samtala om sexualitet och svårigheter i relationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *