Mönstrat Golv Kök

Posted on

Mönstrat Golv Kök. Det passar såväl i kök, som badrum och tvättstuga. Nostalgin kommer över oss, det är något visst med ett klassiskt, lantligt kök.

Vitrin Smedstorp kök
Vitrin Smedstorp kök from www.smedstorp.com

Basplattorna finns i färgerna vit, svart och grå. Ett mönstrat kakel gör sig väldigt bra mot köksinredning både i trämaterial och i målade luckor. Vinylgolvet ger intryck av äkta trä och finns i många verklighetstrogna mönster.

Den gamla tidens kök hade stommar större än våra nuvarande.

Mönstrat kakel ger en härlig kontrast till vitt eller enfärgat. Val av färg och mönster på kakel, samt på vilka ytor du placerar det på, påverkar likt plattornas format känslan i rummet. Naturligtvis kan du använda snyggt, mönstrat kakel i köket.

Under den senaste tiden har efterfrågan på mönstrat kakel sett en drastisk ökning.

Ljusa väggar med mörkt golv och tak kommer i motsats få takhöjden att uppfattas som lägre och rummet längre. Även i de lugnaste hem slits golvet med tiden. På golvet lägger du en.

Här kan man välja mellan många olika influenser och känslor.

Tack vare det breda sortimentet kan du skapa ett alldeles personligt och unikt hem i alla rum, vidare erbjuder vi diverse kakelplattor som passar i badrum, kök, vardagsrum såväl som på din altan. Ett tåligt laminatgolv med en ovanlig stenstruktur kan vara en idé för dig som är på jakt efter ett trendsättande golv i köket. Marmor är tåligare än man tror, men är man osäker så visst kan man uppnå en klassisk look med en annan platta.

Golvet är grunden i alla interiörer.

Har man ett kök med vita luckor ger mönstrat kakel karaktär, liv och struktur. Ett mönstrat golv kan ge hela interiören ett karaktäristiskt och ibland dramatiskt uttryck. Det breda utbudet av olika utseenden och färger gör det lätt att hitta ett golv som matchar din individuella inredningsstil.

Går du i tankar på att byta ut golven hemma?

Tåliga och billiga golv som även är ljuddämpande och värmeisolerande. Ett golv med starka mönster och karaktär mår bäst av att få plats och synas på mer öppna ytor. Med över 40 års erfarenhet i branschen är vi proffs på golv och golvläggning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *