5 Mjuk Pepparkaka Recept Leila 2020

Posted on

Mjuk pepparkaka recept leila

Mjuk Pepparkaka Recept Leila. Under 60 min 12 ingredienser enkel ett fantastiskt recept på oemotståndlig mjuk pepparkaka perfekt att servera runt jul. En mjuk pepparkaka med maffig nutellaglasyr.

Leilas choklad och kokosrutor Långpannekaka, Choklad
Leilas choklad och kokosrutor Långpannekaka, Choklad from www.pinterest.com

Sätt ugnen på 175 grader. Sätt ugnen på 220 grader varmluft. Under 60 min 12 ingredienser enkel ett fantastiskt recept på oemotståndlig mjuk pepparkaka perfekt att servera runt jul.

Smörj Och Bröda En Sockerkaksform På Ca 1,5 Liter.

Rör ner smörblandningen i äggsmeten. Kavla degen tunt på ett mjölat bakbord. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och fluffigt.

Unna Dig Och Någon Du Bryr Dig Om Något Extra Gott I Veckan!

Smöra och bröa en kakform som rymmer ca 1,5 liter. Smält smöret, häll i gräddfilen och låt svalna. Grädda din mjuka pepparkaka i nedre delen av ugnen ca 45 min.

Grädda Pepparkakorna Gyllene På Smörade Bakplåtar (Eller På Smörat Bakplåtspapper).

Mjuk pepparkaka med pepparkaksfil pepparkaks­smoothie. Vispa smör och socker mjukt, arbeta in äggen ett i taget. Vispa smör och socker till en sockrig och.

Sätt Ugnen På 220 Grader Varmluft.

Grädda pepparkakan i nedre delen av ugnen i 40 minuter, känns med en sticka så att du är säker på att den är klar. Skriv ut ingredienser 1 kaka smör + ströbröd till formen 3 dl vetemjöl 1 1/2 dl strösocker 1 tsk kanel Så lyckas du med pepparkakorna!

Testa Också Att Blanda I Lingon Eller Servera Den Mjuka Pepparkakan Med En Klick Lingonsylt Och Grädde.

Sök på ingrediens eller recept. Tricket är att ha i så mycket smör det bara går 🙂 receptet hittar du även på bloggen här: Sätt ugnen på 175 grader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *