Måttbeställda Köksluckor Pris

Posted on

Måttbeställda Köksluckor Pris. Vi kan erbjuda dig som kund nya och helt unikt tillverkade köksluckor i stockholm. Vi kan hjälpa dig med allt från att bygga ett nytt komplett kök till att måttanpassa luckor och lådor till ditt nuvarande.

Handtagslösa köksluckor till IKEA Faktum med frästa grepp
Handtagslösa köksluckor till IKEA Faktum med frästa grepp from www.xn--smlandsluckan-qfb.se

Vi erbjuder måttapassning av både köksluckor och lådsystem till alla kök. På vår egen fabrik i hjärtat av västmanland tillverkar vi ett stort antal kök och köksluckor, alla skräddarsydda. Titta noga igenom vårt stora sortiment för att hitta just din favorit.

Byt köksluckor istället för att köpa ett helt nytt kök.

Genom att måttbeställa luckor kan du själv välja färg, storlek och finish för. Därmed kan du ge ditt kök precis den look du vill ha. Valen av olika sorters köksluckor, bänkskivor, handtag, beslag och snickeridetaljer avgör ifall du väljer ett budgetalternativ, där slutresultatet kanske inte blir som ditt drömkök, eller så hittar ni en leverantör som inte presenterar sina priser på hemsidan och lämnar dig med en tom plånbok.

Ring oss för kostnadsfritt hembesök.

Pris för nya köksluckor, beräkna vad dina köksluckor kostar på 5 min. Luckans design tillsammans med bänkskivan sätter stilen på köket och har stor påverkan på helhetsintrycket. På vår egen fabrik i hjärtat av västmanland tillverkar vi ett stort antal kök och köksluckor, alla skräddarsydda.

Att byta ut ett helt kök kan snabbt bli en kostsam historia.

Våra köksluckor kan beställas med exakt samma mått som ikea köksluckor och passar därmed perfekt till ikea stommar. Offerten är givetvis inte bindande på något sätt men du kan, om du vill, lägga en beställning genom den. Förnya ditt kök på mindre än en dag med måttanpassade köksluckor och lådor som passar dina gamla stommar.

Vi måttanpassar varje del så att de passar i ditt kök.

I just din personliga stil. Vi erbjuder måttapassning av både köksluckor och lådsystem till alla kök. Vi erbjuder måttbeställda köksluckor och lådsystem till nya eller gamla stommar som passar för alla kök.

Hos oss kan du nämligen få skräddarsydda köksluckor i valfri ncs kulör, samt i olika material och med önskade beslag.

Välj bland våra olika modeller av måttanpassade köksluckor. Dessutom leverar vi köksluckor med hålbild efter ikea metod och ikea faktum. Vi på sörmlandskök erbjuder inte enbart yttersta kvalitét och en service utöver det vanliga när det gäller måttbeställda köksluckor ikea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *